Galatasaray Köhn transferi sonrası Hannover'in Bundesliga hayalleri yıkıldı! 'Mümkün değil'

Köhn transferi sonrası Hannover'in Bundesliga hayalleri yıkıldı! 'Mümkün değil'

09.02.2024 - 12:23 | Son Güncellenme:

Derrick Köhn'ü Galatasaray'a veren Hannover takımının, bu transferin ardından Bundesliga'ya yükselmesinin artık mümkün olmadığı belirtildi.

Köhn transferi sonrası Hannoverin Bundesliga hayalleri yıkıldı Mümkün değil

Galatasaray sağ beke Serge Aurier'i transfer ettikten sonra, sol beki de Derrick Köhn ile güçlendirdi. Gana asıllı Alman futbolcu için Hannover kulübüne 3 milyon 350.000 euro transfer bedeli ödenecek.

Haberin Devamı

Cim Bom 25 yaşındaki futbolcuyla Angelino'dan doğan boşluğu doldururken, Köhn ise ardında başka bir boşluk bıraktı. Oyuncunun Almanya ikinci liginde mücadele eden yeşil-siyahlı ekipten ayrılmasının, takım için önemli bir eksik doğuracağı belirtildi.

'İstanbul'a gidişi derinden etkiledi'

Neue Presse'de 'Köhn'ün ayrılmasının ardından Hannover, Bundesliga'ya yükselmeyi gelecek sezona erteledi' başlığıyla bir makale yayınlandı. Jonas Freier imzalı yazıda 'Köhn'ün İstanbul'a gidişi Hannover 96'yı derinden etkiledi' denildi:

'Köhn olmadan Bundesliga mümkün değil'

"Derrick Köhn'ün Galatasaray'a gitmesinin ardından üst lige çıkmaktan kimse bahsetmemeli. Bu küstahlık olurdu. Köhn olmadan bu sezon Bundesliga'ya yükselmek mümkün değil".

Haberin Devamı

20 maçta 9 gole direkt etki etti

Bundesliga 2'de mücadele eden Hannover ekibi, 20. hafta sonunda ligde altıncı sırada bulunuyor. Köhn bu sezon ligde 20 maçın tamamında oynarken, 3 gol, 6 asiste imza atmıştı.