Galatasaray Konyaspor maçı öncesi Okan Buruk'tan Icardi kararı! İşte muhtemel 11

Konyaspor maçı öncesi Okan Buruk'tan Icardi kararı! İşte muhtemel 11

16.09.2022 - 15:00 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'de 7. haftanın açılış maçında Galatasaray, Nef Stadyumu'nda Konyaspor'u konuk edecek. Okan Buruk'un kadro seçimi merak edilirken gözler yeni transfer Icardi'ye çevrildi.

Konyaspor maçı öncesi Okan Buruktan Icardi kararı İşte muhtemel 11

Süper Lig'de 6 hafta sonunda 13 puan toplayan Galatasaray, lider Konyaspor'u 1 puan geriden takip ediyor. Evinde kazanmak isteyen Aslan, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturmayı amaçlıyor. Karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan Aslan'da maç kadrosuyla ilgili sıcak bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

YILDIZLAR TRANSFER EDİLDİ
Okan Buruk'la birlikte yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da Haris Seferovic sezon sonuna kadar kiralandı. Napoli'den ayrılan Dries Mertens'le 1+1 yıllık sözleşme imzalandı. Kazımcan Karataş sol beke dahil edildi. Sağ beke Leo Dubois geldi. Savunma tandemine Abdülkerim Bardakcı'yı ekleyen sarı-kırmızılılar asıl bombaları orta sahada patlattı. AZ Alkmaar'dan Fredrik Midtsjö, Porto'dan Sergio Oliveira ve Arsenal'dan Lucas Torreira ile transfer için anlaşma sağlandı. Sarı-kırmızılı takım transfer döneminin son günü Yusuf Demir, Icardi, Mata, Ross ve Milot Rashica ile imza atıldı.

ADNAN POLAT'TAN ZİYARET
Sarı-kırmızılıların eski başkanı Adnan Polat, 11 sene sonra Florya Metin Oktay Tesisleri’ni ziyaret etti. Adnan Polat, Başkan Dursun Özbek, İkinci Başkan Metin Öztürk ve Genel Sekreter Eray Yazgan ile antrenmanı seyretti. Polat, Okan Buruk ile de bir araya geldi.

Haberin Devamı

ŞAŞ FLORYA'DA
Uzun süredir takım çalıştırmayan Hasan Şaş, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde 3 gün önce takımı ziyaret etti. Okan Buruk'un yönetimindeki antrenmanı izleyen Şaş, sarı-kırmızılı isimlerle buluştu.

Konyaspor maçı öncesi Okan Buruktan Icardi kararı İşte muhtemel 11

OKAN BURUK VE CENK ERGÜN İLE BULUŞTU
İdmanda Okan Buruk ile sohbet eden Şaş, Cenk Ergün ile yan yana pozunu paylaştı. Galatasaraylı antrenör paylaşımında "Tam gününde, Florya Metin Oktay Tesislerindeyiz. Ruhun şad olsun." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Türk futbolunun ve Galatasaray’ın efsane futbolcusu 'Taçsız Kral' lakaplı Metin Oktay, ölümünün 31. yıl dönümünde mezarı başında anıldı

ICARDİ KARARI
Galatasaray'ın Paris Saint Germain'den (PSG) kadrosuna kattığı Mauro Icardi, maç kadrosunda yer aldı. Teknik Direktör Okan Buruk'un ilk 11'de Gomis'e şans vermesi bekleniyor. Arjantinli golcünün sonradan oyuna dahil olacağı belirtildi.

Konyaspor maçı öncesi Okan Buruktan Icardi kararı İşte muhtemel 11

MATA YOK
Sarı-kırmızılı takımın bir başka transferi Juan Mata ise Konyaspor karşısında forma giyemeyecek.

MUHTEMEL 11'LER
Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Aanholt, Torreira, Oliveira, Yunus, Mertens, Kerem, Gomis

Konyaspor: Sehic, Ahmet, Adil, Calvo, Guilherme, Hadziahmetovic, Soner, Muric, Endri Ç., Bytyqi, Muhammet

Haberin Devamı

43. MAÇ
Galatasaray ile Konyaspor, Süper Lig'de bugüne kadar 42 kez karşılaştı. Söz konusu müsabakalarda Aslan, 30 kez sahadan galip ayrılırken, yeşil-beyazlılar ise 4 kez rakibini mağlup etti. 8 karşılaşmada eşitlik bozulmadı. Galatasaray'ın 80 golüne, Konyaspor 27 golle karşılık verdi.

Geçtiğimiz sezon ligin ilk yarısında İstanbul’da oynadığı karşılaşmayı Galatasaray 1-0 kazanırken, ikinci yarıda da Konyaspor evinde Galatasaray'ı 2-0 mağlup etti.

Yazarlar