Konyaspor Konyaspor'da teknik direktörlüğe Aykut Kocaman'ın yardımcısı Omerovic getirildi

Konyaspor'da teknik direktörlüğe Aykut Kocaman'ın yardımcısı Omerovic getirildi

15.01.2024 - 11:42 | Son Güncellenme:

Tümosan Konyaspor teknik direktörlük görevi için Aykut Kocaman'ın yardımcı antrenörü Fahrudin Omerovic ile anlaşma sağladı.Konyaspor, Omerovic ile prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı.

Konyasporda teknik direktörlüğe Aykut Kocamanın yardımcısı Omerovic getirildi

Hakan Keleş ile yolların ayıran Konyaspor'da yeni teknik direktör belli oldu. Tümosan Konyaspor teknik direktörlük görevi için Aykut Kocaman'ın yardımcı antrenörü olarak görev yapan Fahrudin Omerovic ile anlaşma sağladı.

Haberin Devamı

Yeşil-beyazlı kulübün sezon sonuna kadar anlaşma sağladığı Ömeriovic ile yarın resmi imzaların atılacak.

KONYASPOR RESMEN AÇIKLADI

Tümosan Konyaspor, Fahrudin Omerovic ile prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı. Yapılan açıklamada "Kulübümüz, Süper Lig 2023-24 sezonu sonuna kadar Teknik Direktör Fahrudin Omerovic ile prensip anlaşmasına varmıştır. Teknik Direktörümüz Omerovic’e Konyaspor’umuzda başarılar dileriz." denildi.

FAHRUDIN OMEROVIC KİMDİR?

Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor, Fenerbahçe Teknik Direktör Yardımcısı Fahrudin Ömeroviç'le anlaştı. Peki Fahrudin Ömeroviç kimdir?

26 Ağustos 1961'de bugün Bosna Hersek sınırları içerisinde yer alan Doboj'da doğan Fahrudin Ömeroviç, Bosnalı eski kalecidir. Futbolculuk kariyerini sonlandırdıktan sonra teknik adamlığa soyunan Ömerovic, Türkiye'de futbol oynarken Türk vatandaşlığı aldı ve Türkiye'de adı Fahrettin Ömerli olarak biliniyor.

Haberin Devamı

ANTRENÖRLÜK KARİYERİ

Ömeroviç, futbolculuğu bıraktıktan sonra Türkiye'de kalmaya karar verdi. Başlangıçta Safet Susic ve Aykut Kocaman'ın yardımcı antrenörü olarak çalıştı. İstanbulspor, Malatyaspor, Konyaspor ve Ankaraspor kulüplerinde de antrenör olarak görev yaptı. Bosnalı teknik adam son olarak Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın yardımcılığını yapıyordu.

Fahrudin Ömeroviç, daha önce 25 Ekim 2017'de Konyaspor ile teknik direktörlük için anlaşmıştı.

Yazarlar