Diğer Kupalar sahibini buldu

Kupalar sahibini buldu

17.06.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

İş ve cemiyet dünyasının önemli isimlerini ağırlayan Mesa Golf Cup, Kemer Country Golf Kulübü’nde dün sona erdi. 250 sporcunun katıldığı dev turnuvada dereceye girenlere kupaları takdim edildi.

Kupalar sahibini buldu

Kemer Country Golf Kulübü’nde önceki gün başlayan Mesa Golf Cup dün sona erdi. Osman Müftüoğlu, TFF Başkanı Nihat Özdemir, Hamit Altıntop’un da aralarında bulunduğu iş ve cemiyet dünyasının önemli isimlerini ağırlayan, toplamda 250 golfçünün katıldığı büyük organizasyon yapılan ödül töreniyle tamamlandı.

Haberin Devamı

Uluslararası standartlarda 18 delikli golf sahasıyla İstanbul’da golfün akla gelen ilk adresi olan Kemer Country Golf Kulübü’ndeki mücadele, Belgrad Ormanı’nın tepelerinde inşa edilen yemyeşil orman, gölet ve gölet boyunca ustaca şekillendirilmiş tepelerden geçen sahada gerçekleştirildi.

Golf turnuvası gayrimenkul sektörünün ‘kalite’ ve ‘güven’ ile anılan köklü markası MESA’nın sponsorluğunda yapılırken, turnuva boyunca Mesa’nın 50 yıllık kalite ve deneyiminin yansıması olan Mesa Bodrum Demirbükü ve Mesa Orman projelerinin detayları paylaşıldı. Organizasyonda davetliler ayrıca ikramlar, gala yemeği ve DJ performansı ile de Mesa Golf Cup’ta keyifli zaman geçirmesi sağlandı.Turnuvada dereceye giren isimlerin dışında babalar gününe özel ‘Mesa Golf Cup Babalar Günü Özel Ödülü’ verildi.

Haberin Devamı

Mesa Golf Cup kapsamında turnuvaya gelen davetlilere ayrıca usta hocalar eşliğinde gün boyu sürecek golf atış eğitimleri de verildi. Etkinlikte çocuklar da unutulmadı. Geleceğin golfçüleri çocuklara yönelik geçtiğimiz cuma günü bir turnuva düzenlendi.

TURNUVA SONUÇLARI

Ladie’s Gross - Hyun Young Shim

Men’s Gross - Selçuk Çetin

Ladies Longest Drive: Esin Başkaya

Men’s Longest Drive: Sung Jin Lee

Ladies Nearest To The Pin: Nonita Chand

Men’s Nearest To The Pin: Tuğrul Timur

Ladie’s Cat A - Emi Ueda

Ladie’s Cat B - Hey Sook Moon

Men’s Cat A - Selçuk Çetin

Men’s Cat B - Cüneyt Keskin

Men’s Cat C - Deniz Emin Karakoç

Junior Academy - İzzet İlker Erdoğan

Junior Academy 18 Hole - Arda Gülveren