Fransa Ligue 1 Kylian Mbappe yönetimle görüştü! Veda ediyor

Kylian Mbappe yönetimle görüştü! Veda ediyor

15.02.2024 - 19:58 | Son Güncellenme:

Fransız yıldız Kylian Mbappe'nin Paris Saint Germain'den ayrılacağı iddia edildi. Yıldız futbolcunun kararını PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi'ye ilettiği aktarıldı.

Kylian Mbappe yönetimle görüştü Veda ediyor

Paris Saint Germain'deki geleceği merak konusu olan Kylian Mbappe'nin son kararını verdiği öne sürüldü. Fransız yıldızın Paris Saint Germain Başkanı Nasser Al-Khelaifi ile görüştüğü kaydedildi.

Haberin Devamı

Fabrizio Romano'nun haberine göre; Kylian Mbappe, Paris Saint Germain'den ayrılık kararını PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi'ye iletti. Fransız yıldızın henüz bir takımla anlaşmadığı belirtildi.

25 yaşındaki yıldız bu sezon Paris Saint Germain formasını 30 maçta giydi. Kylian Mbappe bu süreçte 31 kez rakip fileleri havalandırdı. Fransız golcü aynı süreçte 7 asist üretti.

Paris Saint Germain ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Kylian Mbappe'nin güncel piyasa değeri 180 milyon euro.

AS Bondy altyapısında futbola başlayan Kylian Mbappe daha sonra INF Clairefontaine altyapısı ve Monaco'da oynadı. Paris Saint Germain, 2018-2019 sezonu başında Kylian Mbappe için 180 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Kylian Mbappe, Fransa Milli Takımı'nda 75 karşılaşmada oynadı. Yıldız santrfor bu süreçte 46 gol sevinci yaşadı. 25 yaşındaki hücumcu daha önce şu başarılara imza attı:

Haberin Devamı

1 - Dünya Kupası şampiyonluğu
6 - Ligue 1 şampiyonluğu
1 - Uluslar Ligi şampiyonluğu
3 - Fransa Kupası şampiyonluğu
2 - Fransa Lig Kupası şampiyonluğu
3 - Fransa Süper Kupası şampiyonluğu

Yazarlar