Fenerbahçe Lazio Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

Lazio Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

10.04.2013 - 13:58 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde Lazio ile Fenerbahçe arasında oynanak rövanş maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta?

Lazio Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

Yarı finale bir adım kaldı... Nefesler tutuldu, gözler Lazio-Fenerbahçe maçına çevrildi.

Haberin Devamı

Evinde oynadığı ilk karşılaşmayı 2-0 kazanan Fenerbahçe, rövanşı da alarak adını yarı finale yazdırmak istiyor.

Peki bu nefes kesen mücadele saat kaçta başlayacak, hangi kanalda yayınlanacak?

UEFA'da temsilcimiz Fenerbahçe 11 Nisan 2013 Perşembe günü İtalyan devi Lazio ile rövanş karşılaşmasına çıkacak. Bu büyük maç saat 22:05'de şifresiz olarak Star TV ekranlarından yayınlanacak.

Fenerbahçe Roma'ya gitti!

Fenerbahçe'nin Lazio kadrosu!

Lazio Fenerbahçe

Kocaman Krasic'i kadroya aldı!

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final rövanş maçında yarın deplasmanda İtalya temsilcisi Lazio ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, Roma'ya gitti.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel bir uçakla Roma'ya giden Sarı-lacivertli futbolcuları az sayıda taraftar ve havaalanındaki yolcular uğurladı. Taraftarlar ve yolcular oyuncularla fotoğraf çektirerek imza aldılar.

Haberin Devamı

Teknik direktör Aykut Kocaman ile oyunculardan Dirk Kuyt, TSİ 20.00'de maçın oynanacağı Roma Olimpiyat Stadı'nda basın toplantısı düzenleyecek. Takım son antrenmanını da maçın oynanacağı Roma Olimpiyat Stadı'nda yapacak. TSİ 20.30'da başlayacak antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilecek.

Fenerbahçe'nin 20 kişilik kadrosu şöyle;

"Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Gökhan Gönül, Egemen Korkmaz, Bekir İrtegün, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Hasan Ali Kaldırım, Raul Meireles, Caner Erkin, Salih Uçan, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Cristian Baroni, Dirk Kuyt, Mehmet Topuz, Pierre Webo, Milos Krasic, Beykan Şimşek."

Radu'dan iddialı açıklama!

"Fenerbahçe 4-5 gol atarız"

lk maçta penaltı yaptıran Rumen savunma oyuncusu Radu karşılaşmayı farklı kazanacaklarını ve turu geçeceklerini iddia ederken, Ledesma, “Lazio Avrupa’da her zaman iddialı olmuş büyük bir kulüp. O yüzden bu kupayı almalıyız” dedi.

İtalya SeriA’da Roma derbisinden beraberlikle ayrılan Lazio tüm gözünü UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde Fenerbahçe ile oynayacağı rövanş maçına çevirdi.

Karşılaşmanın hazırlıkları için dün sabah bir araya gelen İtalyan ekibinin teknik direktörü Vladimir Petkoviç ile futbolcular tesislerden ayrılmadan önce Milliyet’in sorularını yanıtladı.

İlk maçta penaltı yaptıran Radu konuştuğumuz isimler içinde en iddialı olanıydı. “Maç ne olur?” sorumuza Rumen defans oyuncusu, “Ya 4 ya 5 gol atarız” cevabını verdi. “Şaka mı yapıyorsun?” diye tekrar sorduğumuzda “Hayır çok ciddiyim. Bu maçı farklı alacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Radu ayrıca ilk maçta İskoç hakemin çaldığı ve bir anlamda maçın dönüm noktası olan penaltı pozisyonu için ise “Evet top elime çarptı. Hava topuna yükselmiştim. Ancak bilinçli bir elle oynama yoktu” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı


Kırmızı çok ağırdı
İlk maçta agresif bir oyun sergileyen ve ikinci yarının hemen başında kırmızı kart gören Onazi ise ikinci maçta oynamayacağı için üzgün. Onazi, “Bu maçta oynamayı çok istiyordum. Bence bana gösterilen kart ağırdı. Kaliteli bir kadromuz var. Ben skor dezavantajını maçın ilk yarısında atacağımız bir golle telafi etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Bunu başarırsak turu geçmek zor olmaz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Erken gol şart
Lorik Cana ise bizi görünce “Galatasaray” diye söze girdi. Real Madrid maçı ile ilgili sohbete başladık. “Her zaman en büyük Galatasaray” diyen Arnavut futbolcu “Çok zor bir derbiden çıktık. Arka arkaya zor maçlar oynuyoruz. Yoğun maç temposundan biraz yorulduk belki ama Fenerbahçe maçı bizim için sezonun kırılma müsabakalarından biri olacak. Turu geçmeyi çok istiyoruz ve tüm gücümüzle bunun mücadelesini vereceğiz” dedi.

İlk maça Roma derbisi düşünülerek yedek başlayan Ledesma da “Ben maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Ama turu geçmek için erken gol gerekiyor. Bu karşılaşmayı taraftarımız için almak istiyoruz. Onlardan yoksun olacağız. Lazio büyük bir kulüp, her zaman Avrupa’da iddialı olmuş bir takım. Bu yüzden bu kupayı İtalya’ya getirmeliyiz” diye konuştu.

Petkovic'in açıklamaları

Yüzde 51 Fenerbahçe!


Lazio Teknik Direktörü Vladimir Petkoviç kuralar çekildiğinde şansların eşit olduğunu ancak ilk maçtan sonra rakiplerinin bir adım öne çıktığını belirtti

Haberin Devamı

Lazio Teknik Direktörü Petkoviç antrenmanın ardından Lazio taraftarının yoğun ilgisi ile karşılaştı. İtalyan taraftarların Fenerbahçe maçı için galibiyet isteği karşısında tecrübeli hoca “Elimizden geleni yapacağız” dedi.

Fenerbahçe maçındaki şanslarını sorduğumuz Petkoviç, “Turdan önce şanslar eşitti. Ancak Fenerbahçe alınabilecek en iyi sonuçlardan biriyle ayrıldı sahadan. Bu maç öncesi yüzde 51 Fenerbahçe önde diyebilirim. Ama biz zor maçları seven bir takımız. Karakterimiz genellikle zor maçlarda ortaya çıkıyor” ifadelerini kullandı.

İtalyan basınına da maçla ilgili konuşan Petkoviç, “Seyircisiz oynansa da sakin bir doksan dakika olmayacak. Taraftarımız olmadan da tüm gücümüzle sahada mücadele edeceğiz. 90 dakika boyunca inanarak oynamalıyız. 2-0’ı telafi etmeye çalışacağız. Her şey bizim sahada nasıl oynayacağımıza bağlı. Sonuna kadar inanıyoruz, başaracağız. Teknik olarak garanti veriyorum” değerlendirmesinde bulundu.