Levent Kalkan

Levent Kalkan

leventk@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Şampiyonlar Ligi’nde 4 takım avantaj peşinde. Bayern-Lyon maçında Alman ekibinin galibiyeti tercih edilmeli

509 Southampton-Oldham 1
Sezona -10 puanla başlayan ev sahibi Southampton’ın hâlâ ilk altı şansı sürüyor. Oldham ise orta sıralarda gelecek yılı bekliyor. Southampton, 7 maçlık bir yenilmezlik serisi yakaladı ve futbolcular kalan karşılaşmalar için büyük moral buldu. Ev sahibi haftanın favorileri arasında.

523 Inter-Barcelona Alt
Şampiyonlar Ligi’nde Chelsea’yi eleyerek büyük bir sürprize imza atan Inter iç sahada iyi kapanan bir takım. Barcelona ise Espanyol ile oynadığı son lig maçında çok yorgun gözüktü. Artık hataya yer yok. Bunu iki takım da biliyor. Kısır bir maç bizleri bekliyor.

524 QPR-Watford 1
Düşmeme mücadelesi veren iki takım karşı karşıya geliyor. Maça iç saha avantajı ile çıkan QPR, son maçında Cardiff’e 1-0 mağlup oldu. Konuk ekip Watford ise Leicester’e 4-1 kaybetti. Ekiplerin belki son şansı. QPR üç puana daha yakın.

542 B.Münih-Lyon 1
Manchester United’ı mucizevi bir şekilde eleyen Bayern Münih, Fransız temsilcisi ile final mücadelesi yapacak. Ev sahibi sezona iyi başlayamamasına rağmen hem ligde hem de Avrupa’da çabuk toparlandı ve fırtına gibi esiyor. Lyon ise ligde istediği sonuçları alamamasına rağmen Devler Ligi’ndeki başarısıyla taraftarının gönlünü almak istiyor. Sahasında birçok devi dize getiren Bayern kazanarak rövanş için avantaj elde edecektir.


Devler sahnede