Dünyadan Futbol Libertadores maçı kanlı bitti! Maxi Olivera taşla yaralandı, hastaneye kaldırıldı

Libertadores maçı kanlı bitti! Maxi Olivera taşla yaralandı, hastaneye kaldırıldı

05.04.2024 - 11:18 | Son Güncellenme:

Libertodores Kupası'nda Rosario Central ile Penarol arasındaki karşılaşmanın sonunda büyük olaylar çıktı. Yüzüne taş isabet eden Uruguaylı futbolcunun suratı kanlar içerisinde kaldı.

Libertadores maçı kanlı bitti Maxi Olivera taşla yaralandı, hastaneye kaldırıldı

Libertadores Kupası'nda Arjantin takımı Rosario Central ile Uruguay takımı Penarol arasındaki maçın bitimi olaylı oldu. Arjantin'deki Gigante de Arroyito Stadı'nda oynanan karşılaşma, 1-0 ev sahibi ekibin galibiyetiyle sona erdi.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın son düdüğü çaldıktan sonra Penarol takımı futbolcuları, kendilerini destekleyen tribündekilerin olduğu bölümün önüne giderek seyircisini selamladı. Bu esnada yan tribünden yabancı maddeler atıldı. Bunlardan biri sarı-siyahlıların defans oyuncusu Maxi Olivera'ya isabet etti.

OLIVERA HASTANEYE KALDIRILDI

Yüzüne taş isabet eden 32 yaşındaki Uruguaylı futbolcunun suratı kanlar içerisinde kaldı. Yabancı maddeyle yaralanmasının ardından çok sinirlenen ve seyircilerin üzerine yürümek isteyen oyuncu, arkadaşları tarafından sakinleştirildi. Maxi Olivera olayın ardından hastaneye kaldırıldı. Penarol takımının deneyimli futbolcusunun yüzündeki yaraya dikiş atıldığı belirtildi.

 

Yazarlar