Skorer Lige balans ayarı

Lige balans ayarı

18.12.2008 - 01:01 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’un Hamsi Günü’nde konuşan Başkan Şener, puan farkının açılmasının engellendiğini savundu, “Adeta ligin zirvesinde, birileri balans ayarı yapmıştır” dedi

Lige balans ayarı

Trabzonspor’un düzenlediği Hamsi Günü dün yapıldı. Yarım saatte 2 ton hamsinin tüketildiği şölende Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’na yönelik, “Kazananı hakemlerin değil, takımların belirlediği bir lig istiyoruz“ pankartı dikkati çekti. Yazıyı, Trabzonspor Yönetim Kurulu’nun astığı açıklandı.
Takımın uzun süre liderlik koltuğunda oturarak gücünü ispatladığını belirten Başkan Sadri Şener, şunları söyledi:
“Ancak özellikle Sivasspor maçıyla başlayan bir dizi hatalar ve uygulamalar, rakiplerimizle aramızdaki puan farkının açılmasını engellemiş, adeta ligin zirvesinde birileri tarafından balans ayarı yapılmıştır. Halen ligin en çok puan toplayan 2 takımından biri olan Trabzonspor’un çıkışını engellemeye yönelik girişimler bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir. Bizlerin yönetim kurulu olarak bu çabalara karşı gereken tavrı, hassasiyeti ve mücadeleyi sonuna kadar göstereceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın.”

Haberin Devamı

Taraftara uyarı
Sezon başından bu yana sergiledikleri çıkışta kendilerine en önemli desteği taraftarların verdiğini vurgulayan Şener, “Geçmiş yıllarda Trabzon’da tansiyonun yükselmesini fırsat bilerek üzerimizde oyunlar oynamaya çalışanlara, artık bu fırsatı vermeyeceğimizden herkesin emin olmasını istiyoruz” dedi.

Okutan’a plaket
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Vali Nuri Okutan’a, bordo-mavililere yaptığı katkılardan dolayı plaket verdi.

Yanal 49 yaşında
Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor dün tam kadro çalıştı. Antrenmandan önce basın mensupları, 49 yaşına basan Ersun Yanal’a çiçek vererek doğum gününü kutladı. Çalışmanın bitiminde soyunma odasına giden futbolcular, Ersun Yanal’a doğum günü partisi düzenledi.