Dünyadan Futbol Lionel Messi'ye forma imzalatmasının bedeli ağır oldu! İşinden kovuldu

Lionel Messi'ye forma imzalatmasının bedeli ağır oldu! İşinden kovuldu

06.08.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Sezon sonu Paris Saint-Germain'den ayrılarak MLS ekiplerinden Inter Miami'ye transfer olan Lionel Messi hakkında bir gelişme yaşadı. Messi yüzünden işinden olan kişi, yaptığı flaş açıklamayla büyük bir şaşkınlık yarattı.

Lionel Messiye forma imzalatmasının bedeli ağır oldu İşinden kovuldu

Olaylı bir şekilde PSG'den ayrılan Lionel Messi, MLS ekiplerinden Inter Miami'ye transfer oldu. Arjantinli yıldız bu transfer ile büyük bir yankı yaratırken, süperstar için işten kovulan Salamanca'nın açıklamaları dikkat çekti.

Haberin Devamı

PSG'DEN AYRILDI

PSG Kulübünden "Teşekkürler Leo" mesajıyla yapılan paylaşımda, "Başkentte geçen iki sezonun ardından Messi ile PSG arasındaki yolculuk, 2022-23 sezonunun bitimiyle sona erecek. Kulüp, bir Fransa Süper Kupa ve iki Ligue 1 şampiyonluğu elde eden 7 Altın Top sahibi Messi'ye içtenlikle teşekkür eder." ifadeleri kullanıldı.

Lionel Messiye forma imzalatmasının bedeli ağır oldu İşinden kovuldu

MESSI, INTER MIAMI'Yİ SEÇTİ

Paris Saint Germain'den ayrıldıktan sonra Barcelona, Al Hilal ve Avrupa'dan önemli takımlardan transfer teklifi alan Lionel Messi, tercihini Inter Miami'den yana kullandı.

Lionel Messiye forma imzalatmasının bedeli ağır oldu İşinden kovuldu

MESSİ ÇILGINLIĞI SÜRÜYOR

Lionel Messi'nin Inter Miami'ye transferi MLS'de şok etkisi yarattı. Herkes 36 yaşındaki futbolcuyu bir an için görmek için can atıyor. Messi yüzünden işten kovulan Salamanca o anları anlattı:

Haberin Devamı

Otobüslerin park ettiği alandaki tuvaletleri temizliyordum. Neyse ki otobüs geldiğinde ben oradaydım ve tüm oyuncular indi. Otobüsten en son Messi indiğinde, 'Hey dünya şampiyonu' diye bağırdım ve o anda bana dönüp baktı. Tam o anda ben de formamı kaldırıp ona kalemimi gösterdim. Hemen yanına gittim ve imzasını aldım. Güvenlik hemen geldi ve beni tutup dışarı attılar. Messi'ye forma imzalattırdığım için işimden kovuldum, ama kesinlikle bunun her saniyesine değdi.

PROSEDÜRLER BELLİ

Bazıları cezanın ciddiyetini sorgulasa da Kolombiyalı kişi, konu profesyonellik olduğunda Inter Miam'ın politikasının gayet iyi farkındaydı. Hem kulüp çalışanlarından hem de taşeron işçilerden profesyonel bir yapıya sahip olmaları ve kimseyi fotoğraf veya imza için rahatsız etmemeleri gerekiyor.

Lionel Messiye forma imzalatmasının bedeli ağır oldu İşinden kovuldu

Yazarlar