Dünyadan Futbol Lionel Messi'yi yıktı, Dünya Kupası'na damga vurdu! Sürpriz takıma imza atıyor

Lionel Messi'yi yıktı, Dünya Kupası'na damga vurdu! Sürpriz takıma imza atıyor

21.03.2023 - 01:40 | Son Güncellenme:

Katar'ın ev sahipliğinde düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda Suudi Arabistan'ın Arjantin'i 1-0 geriden gelip 2-1 devirmesi ile sükse yaratmıştı. Suudi Arabistan Teknik Direktörü Herve Renard'ın turnuvada gösterdiği performansın ardından sürpriz bir takıma imza atmaya yakın olduğu iddia edildi.

Lionel Messiyi yıktı, Dünya Kupasına damga vurdu Sürpriz takıma imza atıyor

Suudi Arabistan Milli Takımı, 2022 Dünya Kupası'nda Arjantin'i 2-1'lik skorla devirdiği maçta büyük bir sürprize imza atmıştı. Suudi Arabistan Teknik Direktörü Herve Renard'ın oynattığı futbol turnuvada büyük alkış toplamıştı.

Haberin Devamı

Dünya Kupası'nda dikkat çeken teknik direktörler arasına adını yazdıran Herve Renard'ın sürpriz bir anlaşmaya imza atacağı öne sürüldü.

Suudi Arabistan Milli Takımı'yla 2027 yılına kadar sözleşmesi- bulunan Herve Renard'ın, Fransa Kadın Milli Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü olmaya yakın olduğu iddia edildi.

Fransız basınından RMC Sport'un haberine göre; Fransa Futbol Federasyonu ile Herve Renard arasındaki görüşmelerde büyük bir yol geride bırakıldı. Taraflar arasındaki görüşmelerde son detayların konuşulduğu vurgulandı.