Fenerbahçe Livakovic'ten Fenerbahçe'ye kötü haber! Transfer yarışına bir rakip daha katıldı, işte teklifi

Livakovic'ten Fenerbahçe'ye kötü haber! Transfer yarışına bir rakip daha katıldı, işte teklifi

01.07.2023 - 18:50 | Son Güncellenme:

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız kazandıran Fenerbahçe, file bekçisi arayışlarını sürdürüyor. Sarı-lacivertli ekibin transfer listesinde olan Hırvat kaleci Dominik Livakovic'e, bir dev kulüp daha talip olduğu öğrenildi. Öte yandan tecrübeli file bekçisine verilen teklif orta çıktı.

Livakovicten Fenerbahçeye kötü haber Transfer yarışına bir rakip daha katıldı, işte teklifi

Takımın başına İsmail Kartal'ın gelmesiyle transfer çalışmalarını hızlandıran Fenerbahçe, gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak istiyor. Sarı-lacivertlilerin kale pozisyonu için transfer listesine aldığı Dominik Livakovic'e bir talip daha çıktığı öğrenildi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE TRANSFERDE ISRARCI

Gelecek sezon için kale pozisyonuna Dominik Livakovic'i düşünen Fenerbahçe, bu transferde ısrarcı olduğu öğrenildi. Dinamo Zagreb'de forma giyen ve sözleşmesi 2024'te bitecek olan Livakovic'in menajeriyle Kanarya'nın yaklaşık 4-6 hafta önce İstanbul'da bir görüşme gerçekleştirdiği öne sürülmüştü.

Livakovicten Fenerbahçeye kötü haber Transfer yarışına bir rakip daha katıldı, işte teklifi

DÜNYA KUPASI'NDA ADINDAN SÖZ ETTİRMİŞTİ

Dominik Livakovic, Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda da performansıyla büyük beğeni toplamıştı. 28 yaşındaki kaleci Hırvatistan'ın turnuvayı üçüncü tamamlamasında büyük rol oynarken Brezilya maçında kurtardığı penaltılarla adından söz ettirmeyi başarmıştı.

LIVAKOVIC'DEN TRANSFER CEVABI

Geçtiğimiz günlerde transfer haberleri hakkında açıklamalarda bulunan Dominik Livakovic, "Dürüst olmak gerekirse, ayrılığım hakkında o kadar çok şey yazıldı ve konuşuldu ki bağışıklık kazandım. Her bilgiyi veya iddiayı yalanlayacak olsaydım gün içinde başka bir şey yapmıyor olurdum. Burada milli takımdayım, tüm dikkatim Uluslar Ligi maçlarında ve konsantrasyonumu hiçbir şeyin bozmasını istemiyorum." açıklamasında bulunmuştu.

Haberin Devamı

Livakovicten Fenerbahçeye kötü haber Transfer yarışına bir rakip daha katıldı, işte teklifi

Haberin Devamı

11 MAÇTA KALESİNİ KAPATTI

Livakovic, geride kalan sezonda ligde 35 maçta görev yaptı, 28 gol yerken, 11 karşılaşmada kalesini kapatmayı başardı. 28 yaşındaki file bekçisi ayrıca 43 mücadelede Hırvatistan Milli Takımı’nın kalesini korudu.

FIORENTİNA'YA RET, F.BAHÇE YARIŞTA

Fabrizio Romano'nun haberine göre İtalyan ekibi Fiorantina'da tecrübeli kaleciyi transfer listesine ekledi. Serie A ekibi, file bekçisinin kulübü Dinamo Zagreb'e 6 milyon euroluk bir teklif yaptı. Hırvat ekibi teklifi reddettiği kayda geçti.

Haberin Devamı

Ayrıca oyuncu için Fenerbahçe ve Villarreal'in de yarış halinde olduğu ifade edildi.

SERBEST KALMA BEDELİ 10 MİLYON EURO

Yönetim, 28 yaşındaki oyuncu ile prensipte anlaşmış ancak kulübünün inadını kıramamıştı. Hırvatistan Milli Takım kalesini de koruyan kalecinin sözleşmesinde '10 milyon Euro'ya serbest kalır' maddesi olduğunu belirten kulüp yetkilileri, 'Almak isteyen öder' diyerek tok satıcıyı oynuyor.

Livakovicten Fenerbahçeye kötü haber Transfer yarışına bir rakip daha katıldı, işte teklifi