Galatasaray Galatasaray şampiyonluk kutlamalarına Icardi damgası! Fenerbahçe ve Dzeko'ya gönderme

Galatasaray şampiyonluk kutlamalarına Icardi damgası! Fenerbahçe ve Dzeko'ya gönderme

27.05.2024 - 22:35 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de 2023-2024 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray, Rams Park'ta şampiyonluğunu kutladı. Sarı-kırmızılıların dev şölenine dair detaylar SKORER'de!

Galatasaray şampiyonluk kutlamalarına Icardi damgası Fenerbahçe ve Dzekoya gönderme

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de 2023-2024 sezonunu şampiyon tamamlamasının ardından Rams Park'ta taraftarıyla buluştu.

G.SARAY'IN PAYLAŞIMI
ICARDI'DEN "FENER AĞLAMA" TEZAHÜRATI

Mauro Icardi stadyumda mikrofonu eline aldı ve "Fener ağlama" tezahüratında bulundu.

VINICIUS, BARIŞ ALPER'İ SAKATLADI

Galatasaray'da Carlos Vinicius şampiyonluk kutlaması sırasında Barış Alper Yılmaz'ı sakatladı. Carlos Vinicius'un dirseğinin gelmesi sonrası Barış Alper Yılmaz bir süre sendeledi.

Haberin Devamı
KUPALAR TAKDİM EDİLDİ

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Galatasaray'ın kaptanları Fernando Muslera ve Mauro Icardi'ye kupalarını verdi. Galatasaray iki kupayı birden kutlayarak şampiyonluk sevincini yaşadı.

ICARDI'DEN KUTLAMAYA DAMGA VURAN HAREKET

Mauro Icardi ellerinde meşalaler ve ailesiyle birlikte sahaya çıktı. 'Derin Galatasaray' pelerini giyen Icardi sahaya çıkarken önce "Beni Sev" şarkısı çaldı ve kesildi. Stat hoparlöründen daha sonra "Orjinali geliyor" anonsu yapıldı ve "Aşkın Olayım" şarkısı çalındı.

DZEKO'NUN ŞARKISIYLA ÇIKTI
Fenerbahçeli golcü Dzeko'nun golleri sonrasında Kadıköy'de çalınan şarkı olan 'Beni sev' parçasını seçmesi kutlamalara damga vurdu.

Mauro Icardi'nin giydiği pelerin dikkat çekti.

MUSLERA PODYUMDA

Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera sahneye gelen son isim oldu. Uruguaylı eldiven foto muhabirlerine 7 işareti yaptı. Galatasaray'da 7'nci şampiyonluğunu kutlayan Fernando Muslera büyük sevinç yaşadı.

Haberin Devamı
KEREM'DEN 'DÖNENCE' TERCİHİ

Galatasaray'ın kaptanı Kerem Aktürkoğlu sahaya Barış Manço'dan 'Dönence' ile çıktı. Kerem Aktürkoğlu poz verirken Metin Oktay duruşu yaptı.

VINICIUS SAHNEYE GELDİ

Galatasaray'ın devre arasında renklerine bağladığı Carlos Vinicius sahaya ailesiyle birlikte geldi. Carlos Vinicius podyuma gelirken 'We are the champions' çaldı.

AURIER PODYUMDA

Galatasaray'ın ara transfer döneminde renklerine bağladığı Serge Aurier de stiliyle ön plana çıkan isimler arasında yer aldı.

Haberin Devamı
NDOMBELE SAHAYA ÇIKTI

Galatasaray'ın yıldızı Tanguy Ndombele sahneye çıktığı stiliyle dikkat çekti. Ndombele sahaya gelirken 'Mechant' şarkısı çalındı.

BARIŞ ALPER YILMAZ PODYUMDA

Galatasaray'ın yıldızı Barış Alper Yılmaz, sahaya çıkarken kemençe çaldı. Hamdi Tanses'in "Dağlar gibi dalgaları" şarkısı hoparlörlerden duyuldu.

ABDÜLKERİM KIZIYLA GELDİ

Abdülkerim Bardakcı sahneye kızı Alara ile birlikte çıktı. Abdülkerim Bardakcı gelirken 'Çocukluk aşkımsın' şarkısı çalındı. Abdülkerim Bardakcı ardından tüm stada üçlü çektirdi.

Haberin Devamı
TORREIRA ŞAPKASIYLA DİKKAT ÇEKTİ

Galatasaray'da Lucas Torreira sahneye çıkarken şapkasıyla dikkat çekti. Uruguaylı futbolcu şampiyonluk kutlamasında yaptığı pozu tekrarladı. Lucas Torreira ilk olarak Başkan Dursun Özbek ile dans etti. Uruguaylı futbolcu ardından Erden Timur ve Okan Buruk'la dans etmeye devam etti. Lucas Torreira sahaya gelirken Khaled'in "C'est la vie" şarkısı çaldı.

OLIVEIRA 'FREED FROM DESIRE' İLE SAHNEDE

Galatasaray'da Sergio Oliveira sahneye 'Freed From Desire' ile çıktı. Sergio Oliveira sahaya gelirken tüm takım arkadaşları yanına geldi. Hep birlikte sahada dans edildi.

NELSSON ŞARKI İSTEMEDİ

Galatasaray'da Victor Nelsson şampiyonluk kutlamalarına saç stiliyle damga vurdu. Nelsson sahaya şarkı seçmeden çıktı. Nelsson gelirken tribünlerden tezahüratlar yükseldi.

Haberin Devamı
KAAN AYHAN SAHNEDE

Galatasaray'ın yıldızı Kaan Ayhan sahneye Yüksek Sadakat'in 'Haydi gel içelim' şarkısı ile çıktı.

ZIYECH FİLİSTİN BAYRAĞIYLA GELDİ

Galatasaray'ın Faslı futbolcusu Hakim Ziyech sahaya Filistin bayrağı ile birlikte geldi. Hakim Ziyech için tribünlerde uzun süre tezahürat yapıldı.

TETE'DEN 'WE ARE THE CHAMPIONS'

Genç futbolcu Tete sahaya ülkesinin bayrağıyla çıktı. Tete platforma gelirken 'We are the champions' şarkısı çaldı.

GÜNAY GÜVENÇ ÇOCUKLARIYLA GELDİ

Galatasaray'ın tecrübeli file bekçisi Günay Güvenç şampiyonluk kutlamasına çocuklarıyla birlikte çıktı. Günay Güvenç, sahneye "Sen Var Ya Sen" şarkısıyla birlikte geldi.

BERKAN 'YANSIN İSTANBUL' İLE SAHADA

Berkan Kutlu sahaya Sezen Aksu'dan 'Yansın İstanbul' şarkısı ile çıktı. Berkan Kutlu sahaya çıkarken büyük bir sevinç yaşadı.

KÖHN KENDİ ŞARKISIYLA GELDİ

Galatasaray'ın yıldızı Derrick Köhn, şampiyonluk kutlamasında sahaya kendi parçasıyla geldi. Köhn'ün transferi de bu parçayla duyurulmuştu.

ZAHA VE ÇOCUKLARI SAHADA

Galatasaray'ın yıldızı Wilfried Zaha sahaya çocuklarıyla birlikte geldi. Wilfried Zaha sahaya Gunna'dan 'Treesh' şarkısıyla çıktı.

MERTENS, CIRO'YLA GELDİ

Galatasaray'ın yıldızı Dries Mertens sahneye oğlu Ciro Mertens ve eşi Katrin Kerkhofs ile birlikte geldi. Galatasaray taraftarları, Mertens sahaya gelirken 'Ciro' tezahüratlarında bulundu. Ciro Mertens için tribünde bir koreografi yapıldı. Ciro Mertens tribünlere gitti ve üçlü çektirdi.

DEMİRBAY'DAN 'DAYI' SÜRPRİZİ

Galatasaray'ın yıldızı Kerem Demirbay, 'Dayı' lakabına dikkat çekti. Kerem Demirbay sahaya Ezel'in dizi müziğiyle geldi.

DAVINSON SANCHEZ KÜRSÜDE

Sarı-kırmızılılarda Davinson Sanchez, oğluyla birlikte kürsüye geldi. Davinson Sanchez, şampiyonluk kutlamalarına 'Blxst - Still Omw' şarkısıyla çıktı.

EYÜP AYDIN SAHAYA ÇIKTI

Galatasaray'ın genç futbolcusu Eyüp Aydın sahaya çıkan bir diğer futbolcu oldu. Eyüp Aydın sahaya çıkarken Müslüm Gürses'in 'Küskünüm' şarkısını tercih etti.

AKMAN KARDEŞLER KÜRSÜDE

Galatasaray'da genç futbolculardan Hamza Yiğit Akman 'Senden daha güzel' şarkısıyla sahaya çıktı. Efe Akman ise Sezen Aksu'dan 'Olmaz olsun' şarkısını tercih etti.

GENÇ FUTBOLCULAR SAHADA

Galatasaray'da sahaya çıkan ilk isimler Gökdeniz Gürpüz, Jankat Yılmaz, Baran Demiroğlu, Ali Yeşilyurt , Ali Turap Bülbül oldu. Genç futbolcular sahaya çıkarken 'Çocukluk aşkımsın' parçası çaldı. Ali Turap Bülbül ise 'Senden daha güzel' şarkısını tercih etti.

YÖNETİM KURULU KÜRSÜYE ÇIKTI

Galatasaray'da yöneticiler de kupa töreninde kürsüye çıktı. Futbolcular için geri sayıma geçildi. Erden Timur ve Dursun Özbek sahaya çıkarken büyük bir coşku yaşandı.

TFF HEYETİ SAHADA

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve TFF heyetinden isimler kupa ve madalya takdimi için sahneye çıktı.

OKAN BURUK ÜÇLÜ ÇEKTİRDİ

Okan Buruk için taraftarlar uzun süre tezahürat yaptı. Okan Buruk kendisine yapılan tezahüratlar sonrası tribünleri selamladı ve üçlü çektirdi.

OKAN BURUK SAHNEDE

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk sahneye gelirken geçmiş başarıları hatırlatıldı. Okan Buruk'la birlikte oğlu Ali Yiğit Buruk da sahaya geldi. Okan Buruk, şampiyonluk kutlamalarına 'Söyle Canım' şarkısıyla çıktı.

METİN ÇEKİÇLER UNUTULMADI

Galatasaray'ın emektarlarından Metin Çekiçler, vefatının ardından unutulmadı. Şampiyonluk kutlamalarında Okan Buruk ve Erden Timur'un Metin Çekiçler ile ilgili sözleri ekranlara yansıtıldı.

TEKNİK HEYET SAHNEDE

Galatasaray Yardımcı Antrenörü İrfan Saraloğlu teknik heyette sahneye çıkan ilk isim oldu. Galatasaray'da diğer yardımcı antrenörler ve teknik heyetten tüm isimler sırasıyla sahaya çıktı.

STAFF EKİBİ SAHNEDE

Galatasaray'da şampiyonlukta emeği olan isimler arasında yer alan staff ekibi sahneye gelen ilk isimler oldu.

ŞAMPİYONLUK KUPASI PLATFORMDA

Galatasaray'ın Süper Lig'de şampiyonluğunun kupası platforma geldi.

SÜPER KUPA SAHNEDE

Galatasaray'ın Süper Kupa şampiyonluğunda kazandığı kupa kürsüye geldi. Süper Kupa sahneye gelirken, "Seninle Bir Dakika" şarkısı çaldı.

FATİH TERİM'DEN MESAJ
ICARDI'YE BÜYÜK JEST

Galatasaray'da drone gösterisi devam ederken gökyüzünde Mauro Icardi silüeti görüldü. Öte yandan 'Yer sarı gök kırmızı' ve 'İyiler sonunda mutlaka kazanır' sözleri gökyüzüne yansıtıldı. Son olarak 'Hedef 25' yazan ve 5 yıldız bulunan bir görsel şov daha görüldü.

DRONE ŞOV

Rams Park'ta şampiyonluk kutlamasında drone şov yapıldı. İlk olarak bir aslan olduğu gözlemlendi. Ardından drone yardımıyla gökyüzüne 'Şampiyon Galatasaray' yazıldı. Son olarak 'Tek büyük Galatasaray' yazısı dikkat çekti.

DURSUN ÖZBEK VE AİLESİ KÜRSÜDE

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve ailesi, kadın futbol takımının kupasını aldığı anda sahneye çıktı.

KADIN FUTBOL TAKIMI KUPASINI ALDI

Türkcell Kadınlar Futbol Süper Ligi'nde şampiyon olan Galatasaray Petrol Ofisi, Rams Park'ta kupasını aldı.

EDİS HALAY ÇEKTİ

Ünlü şarkıcı Edis'in kutlamalardaki halay sürprizi dikkat çekti. Edis ve ekibi, platformun üstünde halay çekti.

F.BAHÇE'YE 'HABABAM' GÖNDERMESİ

Galatasaray Kulübü, kutlamalar devam ederken çarpıcı bir gönderi paylaştı. Sarı-kırmızılılardan yapılan paylaşımda futbolcuların Galatasaray Lisesi'nde olduğu gözlemlendi. Gönderiye 'Hababam güm güm güm' yazıldı ve gülücük emojisi konuldu.

FİLİSTİN MESAJI

Galatasaraylı futbolcular Hakim Ziyech ve Kerem Aktürkoğlu, Filistin'e destek mesajı verdi. Filistin bayrağıyla poz veren Kerem Aktürkoğlu ve Hakim Ziyech, "Özgür Filistin" mesajı paylaştı.

EDİS SAHNEYE ÇIKTI

Ünlü şarkıcı Edis yeni saç stiliyle sahneye çıktı. Edis'in giydiği ceketin içindeki cepte Galatasaray armasının yer alması dikkat çekti.

ZARA SAHNE ALDI

Ünlü sanatçı Zara, Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarında sahneye çıktı. Zara sahneye çıktığı anda 'Çocukluk aşkımsın' şarkısını seslendirdi.

UZİ'DEN ŞAMPİYONLUK ŞARKISI

Rap sanatçısı Uzi, Galatasaray'ın şampiyonluğuna özel bestelediği şarkıyla sahneye çıktı.

MEŞALEYLE SAHAYI TURLADI
EMİR CAN İĞREK SAHNEDE

Galatasaraylı sanatçı Emir Can İğrek, Rams Park'ta sahne aldı. Emir Can İğrek sahneye çıktığı anlarda "24'üncü şampiyonluğumuz kutlu olsun, ruh hastası Galatasaraylılar" ifadelerini kullandı.

FUTBOLCULAR RAMS PARK'TA

Galatasaraylı futbolcular Rams Park'a geldi. Futbolcuların stadyuma gelişi Rams Park'ta da dev ekranlara yansıdı. Tribündeki taraftarlar büyük coşku yaşadı.

"İNTERNETE 'KAAN AYHAN' YAZ, 'ADAM' ÇIKAR"

Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz, şampiyonluk otobüsünde takım arkadaşı Kaan Ayhan'a takıldı. Barış Alper Yılmaz, GS TV'ye verdiği demeçte "İnternete 'Kaan Ayhan' yaz, direkt 'Adam' çıkar" ifadelerini kullandı.

F.BAHÇE'YE TEZAHÜRAT

Galatasaraylı taraftarlar, futbolcuların Rams Park'a yaklaştığı anlarda Fenerbahçe'ye göndermeli tezahüratlarda bulundu. Stadyumda 'Fener ağlama' tezahüratları duyuldu.

CIRO MERTENS OTOBÜSTE
KONVOY OLUŞTURULDU

Galatasaray'ı taşıyan otobüse taraftarlar da eşlik etti. Dev konvoy kameralara yansıdı.

RAMS PARK HAZIR

Galatasaraylı taraftarlar, Rams Park'a giriş yapmaya başladı. Rams Park'ta gerçekleştirilecek organizasyon öncesi hazırlıklar tamamlandı.

COŞKULU UĞURLAMA

Galatasaraylı taraftarlar, Galatasaray Lisesi'nden çıkış yapan futbolcuları coşkulu şekilde uğurladı. Sarı-kırmızılılarda futbolcular, üstü açık otobüse bindi.

FUTBOLCULAR LİSEDE

Galatasaraylı futbolcular, Galatasaray Lisesi'nin bahçesinde toplandı. Futbolcular, dev organizasyon öncesi bir toplu fotoğraf çektirdi.

GALATASARAY'DA GÜZERGAH PAYLAŞIMI
SAHNE ALACAK SANATÇILAR

Galatasaray'da şampiyonluk kutlamalarında açılışı Suat Ateşdağlı yapacak. Suat Ateşdağlı'nın dj performansından sonra Uzi, Zara ve Edis de taraftarlara konser verecek.

SÜPER KUPA DA ALINACAK

Galatasaray, Süper Lig şampiyonluğunun yanı sıra Süper Kupa şampiyonluğunu da Rams Park'ta kutlayacak. Süper Kupa, Süper Lig kupasından daha önce sarı-kırmızılılara takdim edilecek.


KADIN FUTBOL TAKIMI SÜRPRİZİ

Galatasaray'da şampiyonluk kutlamalarına kadın futbol takımı da dahil olacak. Sarı-kırmızılılarda kadın futbol takımı da taraftarlarının önünde kupasını alacak.

FUTBOLCULAR ÜSTÜ AÇIK OTOBÜSLE GİDECEK

Galatasaray'da futbolcular, Galatasaray Lisesi'nden Rams Park'a kadar üstü açık otobüsle gidecek. Sarı-kırmızılı taraftarlar konvoy oluşturarak futbolcularına destek olacak.

STADYUMA DEV PLATFORM

Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamaları için Rams Park'a dev platform kuruldu. Sarı-kırmızılılarda futbolcular ve sanatçılar, dev platformda taraftarla selamlaşacak.

timeline

Canlı Anlatım Özeti