İngiltere Premier Lig Liverpool şokta

Liverpool şokta

12.02.2013 - 01:23 | Son Güncellenme:

Sezonun geri kalanında çıkışa geçmek isteyen Liverpool bugün oynadığı maçta beklemediği bir sonuçla karşılaştı.

Liverpool şokta

Premier Lig'de ilk 4'ü hedefleyen Liverpool bugün sahasında West Brom'a karşı 2-0'lık skorla yenilerek taraftarını üzdü ve hedefinden bir adım daha uzaklaştı.

Maçın 12. dakikadasında rakip kalede tehlike yaratan Liverpool gole yaklaşan taraf oldu. Gelişen atakta Luis Suarez'in şutunda topla buluşan Steven Gerrard çektiği şutta kaleciyi avlamak istedi ama top kaleyi bulmadı.

İlerleyen dakikalarda ataklarına devam eden Liverpool 22.dakikada bir kez daha gole yaklaştı, fakat pozisyonu değerlendiremeyen isim bu sefer Daniel Agger oldu. İlk yarının sonlarına doğru bir kez daha gole yaklaşan Liverpool'da pozisyonu değerlendiremeyen isim Luis Suárez oldu.

İkinci yarıda daha istekli olan Merseyside ekibi 46. dakikada Stewart Downing ile gole yaklaştı, fakat Stewart Downing'in şut çekmesine rakip savunma oyuncuları izim vermedi. Karşılaşmanın son 10 dakikasında gelindiğinde ise Liverpool'un kabus dolu dakikaları başladı.

82. dakikada gelişen atakta Brunt'tan aldığı pası iyi değerlendiren Gareth McAuley çektiği şutta golü bulmayı başardı. İlerleyen dakikalarda beraberlik için yüklenen ev sahibi ekip bir şoku da 90. dakikada yaşadı. Rakip ceza sahasında topla buluşan Romelu Lukaku kaleciyi avladı. Uzatma dakikalarında başka gol olmayınca 3 puanı alan taraf West Brom oldu.

Liverpool 36 puanda kalırken, West Brom puanını 37 yaptı.

Haberin Devamı

(Goal)