İngiltere Premier Lig Liverpool'dan Federico Valverde için akıl almaz teklif! Rekor rakam

Liverpool'dan Federico Valverde için akıl almaz teklif! Rekor rakam

01.10.2022 - 12:43 | Son Güncellenme:

Real Madrid, sezon başında Uruguaylı yıldız için Premier Lig devinin teklif ettiği 80 milyon sterlinlik teklifi reddetmişti. Liverpool, Valverde için kesenin ağzını iyice açtı ve ortaya dudak uçuklatan rakam çıktı.

Liverpooldan Federico Valverde için akıl almaz teklif Rekor rakam

Premier Lig'de sezona hayal kırıklığına neden olan sonuçlarla başlayan Liverpool'un Federico Valverde ısrarı sürüyor. Orta sahasını güçlendirmek için transfer çalışmalarına başlayan kırmızı-beyazlı ekip, 24 yaşındaki yıldız için astronomik rakamı gözden çıkardı. 

Haberin Devamı

5 MİLYON EUROYA TRANSFER EDİLDİ

Temmuz 2016'da Uruguay ekibi Penarol'den Real Madrid'in alt ligde oynayan RM Kastilya takımına 5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan yıldız oyuncu, Deportivo La Coruna'da forma giydikten sonra İspanyol devine döndü. Eflatun-beyazlı formayla tüm kulvarlarda 157 karşılaşmada forma giydi. Bu maçlarda 10 kez gol sevinci yaşadı, 10 da asist yaptı.

Liverpooldan Federico Valverde için akıl almaz teklif Rekor rakam

SEZONA FIRTINA GİBİ BAŞLADI

Valverde, Real Madrid formasıyla sezona harika bir başlangıç yaptı. Beyaz Şimşekler, La Liga ve Şampiyonlar Ligi oynadığı 9 karşılaşmanın tümünü kazanırken, 24 yaşındaki yıldız 4 gol, 2 asistlik performansıyla 6 gole katkı sundu. Transfermarkt verilerine göre; 80 milyon euro piyasa değeri olan Valverde, merkez orta sahanın yanı sıra sağ kanatta da görev alabiliyor. 44 kez milli takım formasını sırtına geçiren yıldız oyuncunun 4 de golü bulunuyor. 

Haberin Devamı

Liverpooldan Federico Valverde için akıl almaz teklif Rekor rakam

REAL MADRID 80 MİLYON STERLİNİ KABUL ETMEDİ 

Liverpool kurmayları sezon başında menajer Jürgen Klopp'un takımda görmeyi istediği yıldız için 80 milyon sterlinlik teklif götürmüş, ancak Real Madrid yönetimi reddetmişti.

TEKLİFİ 132 MİLYON STERLİNE YÜKSELTTİLER

İngiliz devinin teklifi 132 milyon sterline (yaklaşık 2 milyar 723 milyon TL) yükselttiği ileri sürüldü. Valverde'nin satışına sıcak bakmayan eflatun-beyazlıların nasıl bir cevap vereceği merak konusu.

 

Yazarlar