Milli Takım Luka Modric'ten Arda Güler övgüsü: Harika çocuk, ekstra yetenek!

Luka Modric'ten Arda Güler övgüsü: Harika çocuk, ekstra yetenek!

11.10.2023 - 21:15 | Son Güncellenme:

Hırvatistan Milli Takımı'nın kaptanı Luka Modric, A Milli Takım ile oynayacakları karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu. Modric, Real Madrid'den takım arkadaşı Arda Güler'e övgüler yağdırdı.

Luka Modricten Arda Güler övgüsü: Harika çocuk, ekstra yetenek

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Elemelerindeki 7'inci maçına Hırvatistan deplasmanında çıkacak. Bu önemli karşılaşma öncesi Hırvatistan Milli Takım kaptanı Luka Modric açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Türkiye'nin önemli bir rakip olduğunu belirten Modric, "Yarın harika bir takıma karşı zorlu bir maçımız var. Türkiye'ye karşı pek çok kez oynadık, maçlar her zaman belirsiz ve zordu çünkü çok kaliteli ve harika bir milli takımlar. Yarın böyle bir maç bekliyoruz, taraftarımızın önünde harika bir maç oynama arzusuyla doluyuz." ifadelerini kullandı.

Real Madrid'den takım arkadaşı Arda Güler hakkında övgü dolu sözler kullanan Modric, "O harika bir adam ve ekstra bir yetenek. Yeteneğini henüz Madrid seyircisine göstermemiş olması çok yazık. Geleceği kesinlikle önünde; olağanüstü bir çocuk ve büyük bir yetenek. O Türk Modrić mi? Arda Güler kendi olsun. Ona yük olup onu kimseyle, bu durumda benimle kıyaslamamalıyız." dedi.

Haberin Devamı