Voleybol Magdalena Stysiak'tan Wolosz ve Fenerbahçe iddiasına yanıt!

Magdalena Stysiak'tan Wolosz ve Fenerbahçe iddiasına yanıt!

18.08.2023 - 09:41 | Son Güncellenme:

Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda favoriler arasında gösterilen Polonya'nın yıldızlarından Magdalena Stysiak hem turnuva hem de Fenerbahçe Opet hakkında açıklamalarda bulundu.

Magdalena Stysiaktan Wolosz ve Fenerbahçe iddiasına yanıt

EuroVolley 2023'ün önemli takımlarından Polonya, turnuvada başarı elde etmek istiyor. Polonya'nın yıldızlarından Magdalena Stysiak hem turnuva hem de Fenerbahçe Opet hakkında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

HİÇBİR ZAMAN FAVORİ DEĞİLDİK, ŞİMDİ BU DEĞİŞTİ
Avrupa Şampiyonası'nda favoriler arasında gösterilmesiyle ilgili olarak Stysiak şunları söyledi: Hiçbir zaman favori sayılmadık. Tam tersiydi. Diğer milli takımların bize nasıl yaklaştığını biliyorum çünkü içlerinde birçok arkadaşım var. Şimdi bu değişti.

WOLOSZ'UN FENERBAHÇE'DEN TEKLİF ALDIĞINA DAİR BİLGİ VARDI
Fenerbahçe'ye transfer olan Stysiak, milli takımdan arkadaşı Joanna Wolosz'un da sarı-lacivertlilerden teklif almasıyla ilgili; "Asia'ya sormalısın. Teklif aldığına dair bir bilgi vardı ama gerçekten aldı mı bilmiyorum. Bunun hakkında konuşmadık çünkü bunun benim konuşabileceğim bir konu olmadığını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

İDOLÜ EDA ERDEM
Polonyalı yıldız daha öncesinde yapılan bir röportajda 'Çocukken voleybol idolünüz kimdi?' sorusuna şu cevabı vermişti:
Polonya'da idolüm Malgorzata Glinka'ydı. Her zaman onun oyunundan bir şeyler almaya çalıştım. Yabancı oyuncular arasında idolüm Türk milli takımından arkadaşım Eda Erdem. Önümüzdeki sezon Fenerbahçe'de birlikte oynayacağız.

Haberin Devamı

Filenin Sultanları'nın kaptanı Eda Erdem Skorer'e verdiği röportajda Stysiak hakkında açıklamalarda bulunmuştu: Stysiak ile yıllardır devam eden bir arkadaşlığımız var. Çok yetenekli ve karakteri de çok düzgün. Tabii ki de gençlerle vakit geçirmeyi çok seviyorum. Bunun yanında beni örnek almaları, benden bir şeyleri kendilerine geçirmeleri çok büyük mutluluk veriyor.

Magdalena Stysiaktan Wolosz ve Fenerbahçe iddiasına yanıt

YENİ PASÖR DRCA
Fenerbahçe Opet, yeni sezon öncesi Rusya'nın Leninka Saint Petersburg ekibinden pasör Bojana Drca ile anlaşmıştı.

YENİ BAŞANTRENÖR BELLİ OLDU
Fenerbahçe Opet'in yeni başantrenörü Novara'dan ayrılan Stefano Lavarini oldu. Sarı-lacievrtli kulüp İtalyan Başantrenör Stefano Lavarini'yi resmen duyurdu. Fenerbahçe açıklamasında şu ifadeler yer aldı: Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, yeni sezon yapılanması kapsamında İtalyan Başantrenör Stefano Lavarini ile anlaşma sağlamıştır.

Yazarlar