Fenerbahçe Mahmut Uslu'dan Beşiktaş'a Jose Mourinho tepkisi! 'Gidip anlaşsınlar'

Mahmut Uslu'dan Beşiktaş'a Jose Mourinho tepkisi! 'Gidip anlaşsınlar'

26.05.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Mahmut Uslu, Beşiktaş'ın Jose Mourinho konusundaki açıklamalarına yanıt verdi.

Mahmut Usludan Beşiktaşa Jose Mourinho tepkisi Gidip anlaşsınlar

Fenerbahçe'de gerçekleştirilecek başkanlık seçiminde Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu aday listesinde yer alan Mahmut Uslu suskunluğunu bozdu. Beşiktaş'ın Jose Mourinho ile ilgili yaptığı açıklamaların hatırlatılmasının ardından Mahmut Uslu çarpıcı ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Hüseyin Yücel'in açıklamalarına cevap veren Mahmut Uslu, "Beşiktaş gitsin anlaşsın Mourinho'yla, onların beklediği bir şey mi var? Bizim durumumuzda anlaşsak bile seçimi beklemek zorundayız ama biz çözeriz, yakında duyarsınız. Eğer o arkadaş (Hüseyin Yücel), 'Biz daha önce görüştük' diyorsa, ben de 2004 yılında konuştuğumu söyleyeyim Mourinho'yla. Hem de İstanbul'daki bir otelde. Beşiktaş'ın beklediği ne var? Yönetimdeler zaten, gidip anlaşsınlar" dedi.

Beyaz TV'ye konuşan Mahmut Uslu, Hasan Arat'ı çok sevdiğini belirterek şu sözleri dile getirdi:

"Beşiktaş camiasını çok severim, kardeşim gibi sevdiğim bir başkanları var ama böyle konuşmaları yapınca gidip imzayı atacaklar. Şimdi nerede olduğunu biliyorlar mı Mourinho'nun? Başkan anlaşmaya gitti, Dubai'de. Gitsin anlaşmayı yapsın Beşiktaş. Birebir görüşmeler devam ediyor mu bilmiyorum. O konulara Aziz Yıldırım bakıyor."

Haberin Devamı

HÜSEYİN YÜCEL NE DEMİŞTİ?

Hatayspor maçının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yücel, "Yaklaşık 1 ay önce İstanbul'da, Jose Mourinho ile görüştüm. Kendisini Beşiktaş'ta görmek istediğimi söyledim. Beşiktaş'ın kimyasına uygun olduğunu dile getirdim. Mourinho, teklif sonrası bir değerlendirme yapacağını, Beşiktaş'ı takip edeceğini ve geri dönüş yapacağını dile getirdi. Bir süre sonra geri dönüş yaptı ve gelmeyi kabul etti" demişti.

Portekizli teknik direktörle önümüzdeki hafta İtalya'da yeniden görüşeceğini belirten Yücel, "Beşiktaş'ta çalışmak istediğini söyledi. Beşiktaş olarak Mourinho'nun ekonomik anlamdaki beklentilerini karşıladık. Sponsorluklar özelinde çalışmamız var. Rakamları karşılamaya hazırız. Yönetim kurulu içerisinde Mourinho konusunu değerlendireceğiz. Önümüzdeki hafta İtalya'da son bir görüşme gerçekleştireceğiz" diye konuşmuştu.

Beşiktaş Asbaşkanı Onur Göçmez de "Jose Mourinho ve diğer hocalarla görüşüyoruz. Herkes Beşiktaş'a gelmek ister. Hedefimiz şu an kupa. Teknik direktör konusunu çalışıyoruz. Beşiktaş taraftarı rahat olsun" ifadelerini kullanmıştı.