Hatayspor Manchester City altyapısından yetişti, Süper Ligi salladı! 6 gole katkı

Manchester City altyapısından yetişti, Süper Ligi salladı! 6 gole katkı

26.09.2023 - 15:53 | Son Güncellenme:

6 haftası geride kalan Trendyol Süper Lig'de Atakaş Hatayspor'un yeni transferi, müthiş performansıyla otoritelerden tam not aldı.

Manchester City altyapısından yetişti, Süper Ligi salladı 6 gole katkı

Trendyol Süper Lig'in 6'ncı haftasında Atakaş Hatayspor, Trabzonspor karşısında uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek bir galibiyete imza attı. 6 Şubat'ta Türkiye'yi yasa boğan depremin ardından Süper Lig'den çekilen ve adeta yeniden yapılanan bordo-beyazlı ekip, yeni sezona fırtına gibi girdi.

Haberin Devamı

90+7'DE GELEN 3 PUAN
Volkan Demirel'in talebeleri, Visca ve Onuachu'nun golüyle yenik duruma düştüğü karşılaşmada müthiş bir geri dönüşe imza attı. 72'de Rivas, 88 Lamkel'le beraberliği yakalayan ev sahibi takım, 90+7'de Fisayo Dele-Bashiru'nun golüyle 3 puana uzandı.

Manchester City altyapısından yetişti, Süper Ligi salladı 6 gole katkı

DEMİREL'DEN 27 MAÇLIK SERİ
Volkan Demirel'in Trabzonspor'a karşı yakaladığı muhteşem seri bu maçla birlikte devam etti. Futbolculuk ve teknik direktörlük kariyerinde bordo-mavililere 27 maçta rakip olan başarılı teknik adamın bileği bükülmedi. Volkan Demirel, Trabzonspor'a rakip olduğu maçlarda 16 galibiyet ile 11 beraberlik yaşadı.

DELE BASHIRU TUTULMUYOR

Güney temsilcisinin transferlerinden öne çıkan isim ise Fisayo Dele-Bashiru oldu. Takımına zaferi getiren Manchester City altyapısı patentli Nijeryalı futbolcu, geride kalan 6 haftada 4 kez ağları havalandırırken, 2 de gol pası verdi. Kulübüyle olan mukavelesi 2026'da sona erecek 23 yaşındaki futbolcu, ilk hafta Pendikspor karşısında 2 gole imza atarak tüm dikkatleri üzerine çekti. Gol düellosuna sahne olan ve 3-3 sonuçlanan Adana Demirspor karşılaşmasında 1 gol, 1 asistle oynayan Dele-Bashiru, dün akşam da 1 gol attı, 1 de gol pası verdi.

Haberin Devamı

DEMİREL'DEN NOKTA ATIŞI TRANSFERLER
Transferleri bizzat kendisi yapan teknik patron Volkan Demirel de nokta atışlarıyla takdir topladı. Geçen sezon Sheffield Wednesday'de forma giyen Nijeryalı yıldızın transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 300 bin euro.