İngiltere Premier Lig Manchester United'da Altay Bayındır, İngilizleri memnun etmedi!

Manchester United'da Altay Bayındır, İngilizleri memnun etmedi!

29.01.2024 - 13:18 | Son Güncellenme:

FA Cup 4. tur maçında deplasmanda Newport County ile karşılaşan Manchester United'da Altay Bayındır'ın performansı İngilizleri memnun etmedi.

Manchester Unitedda Altay Bayındır, İngilizleri memnun etmedi

Tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan Manchester United, FA Cup 4. tur maçında deplasmanda Newport County'e konuk oldu.

Haberin Devamı

Milli oyuncu Altay Bayındır, sezon başında transfer olduğu İngiliz devinde ilk kez bir maçta görev aldı.

MANCHESTER UNITED ZORLANDI AMA KAZANDI
Manchester United, yedinci dakikada Bruno Fernandes ve 13. dakikada Mainoo'nun golleriyle skoru 2-0'a getirdi. 36. dakikada ev sahibi takım Morris ile farkı bire indirdi ve ilk yarı 2-1 sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan ev sahibi takım 47. dakikada beraberliği yakaladı. Dakikalar 68'i gösterirken ev sahibi ekip bu kez Anthony ile öne geçti ve skoru 90+4. dakikada Hojlund belirledi: 2-4.

İNGİLİZLERİ MEMNUN ETMEDİ
İngiliz Daily Mail, yıllardır geleneksel olarak maçlardan sonra oyuncuları puanlıyor. Newport maçının ardından yapılan puanlamada, Altay'a 10 üzerinden 5.5 verildi. Bu Garnacho ile berabere takımın en düşük notu oldu. 25 yaşındaki kaleci için şu ifadeler kullanıldı; "Manchester United formasıyla ilk maçına çıktı, ancak belki de istediği performansı gösteremedi. Maçın 36. dakikasında Morris'in direkten kaleye giren topuna engel olamadı."

Haberin Devamı

The Sun ise, "Andre Onana'nın kısa süreli yokluğunda kaleyi devralan United'ın ilk kalecisi Altay Bayındır, Will Evans'ın şutlarında yaptığı rutin kurtarışıyla nihayet işbaşı yaptı" ifadelerine yer verdi.

Yazarlar