İngiltere Premier Lig Manchester United'da Marcus Rashford fena yakalandı! 'Hastayım' demişti

Manchester United'da Marcus Rashford fena yakalandı! 'Hastayım' demişti

28.01.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Premier Lig devlerinden Manchester United'ın tecrübeli futbolcusu Marcus Rashford'ın disiplin cezasıyla karşı karşıya olduğu öğrenildi.

Manchester Unitedda Marcus Rashford fena yakalandı Hastayım demişti

İngiltere Premier Lig'de şampiyonluk yarışından uzak kalan Manchester United'da bir kriz daha patlak verdi. Manchester United'ın Manchester City'e 3-0 mağlup olduğu maçın gecesinde soluğu gece kulübünde alan Marcus Rashford'ın bir krize daha yol açtığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Fanatik'in İngiliz basınına dayandırdığı habere göre; Manchester United'da idarecilere hasta olduğunu bildiren ve antrenmanlara katılmayan Marcus Rashford, Kuzey İrlanda'daki bir gece kulübünde görüntülendi.

Manchester Unitedda Marcus Rashford fena yakalandı Hastayım demişti

Marcus Rashford'ın gece kulübünden çıktığı anların videosu sosyal medyada kısa süre içerisinde gündem oldu. Manchester United'ın Marcus Rashford'a bu davranışı nedeniyle disiplin cezası verebileceği aktarıldı.

Marcus Rashford bu sezon Manchester United'da 26 maça çıktı. İngiliz yıldız bu süreçte 4 gol sevinci yaşadı. Marcus Rashford takım arkadaşlarına da 6 gol pası verdi.

Marcus Rashford'ın Manchester United ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2028'de sona erecek. 28 yaşındaki hücum oyuncusunun güncel piyasa değeri 70 milyon euro.

Haberin Devamı

Marcus Rashford şu ana kadar İngiltere Milli Takımı'nın formasını 59 maçta terletti. 26 yaşındaki hücumcu bu karşılaşmalarda 17 gol atma başarısı gösterdi.

Yazarlar