Skorer Manisaspor’dan farklı kapanış

Manisaspor’dan farklı kapanış

23.12.2008 - 03:16 | Son Güncellenme:

Manisaspor, Bank Asya 1. Ligi’nde ilk yarının kapanış maçında Orduspor’u 3-1 yenerek devreyi Kasımpaşa’nın ardından ikinci bitirdi.

Manisaspor’dan farklı kapanış

Siyah-beyazlı ekibin gollerini 57 ve 90. dakikalarda Rafael ile 66’da Hüseyin atarken, konuk takımın tek sayısı 83‘te Bruno’dan geldi.

Haberin Devamı

Havuzda rekor
İspanyol yüzücü Aschwin Wildeboer, erkekler 100 metre sırtüstünde yeni dünya rekorunun sahibi oldu. Wildeboer, İspanya’nın başkenti Madrid’de düzenlenen İspanya Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası’nda, erkekler 100 metre sırtüstünde 49.20’lik derecesiyle dünya rekoru kırdı. Eski rekor, 49.33 ile Rus yüzücü Stanislav Donets’e aitti.

İmparator veda ediyor
Türk jokeyliğinin “İmparator” lakaplı jokeylerinden Süleyman Akdı, yarın düzenlenecek bir törenle jübile yapacak. Akdı, 1963 yılında başladığı jokeylik hayatına veda etmeye hazırlanırken törende, yarış camiasının önde gelen sivil toplum örgütleri, basın meslek kuruluşları ve at sahipleri Süleyman Akdı’ya bu önemli günün anısına şilt verecek.

Haberin Devamı

Ünlü’den teşhis!
İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Yerleşkesi’ndeki panelde konuşan Spordan Sorumlu eski Devlet Bakanı Fikret Ünlü, Türkiye’de sporun çok ciddi yönetim sorunu olduğunu söyledi. Kasım ayında yapılan 6. Spor Şurası’nı değerlendiren Ünlü, sporun kalkınması için Cumhurbaşkanı ya da Başbakanların sporla mutlaka ilgilenmesi gerektiğini belirtti. Panelin sonunda İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Mustafa Aydın, Fikret Ünlü ve gazeteci Serhat Ulueren’e teşekkür plaketi verdi.

Filede rakipler belli oldu
2009 yılı Avrupa Voleybol Ligi’nde erkeklerde ve bu yıl ilk kez düzenlenecek bayanlar statüsünde kuralar çekildi. Lüksemburg’da yapılan kura çekimi sonrasında Bayan Voleybol Milli Takımı B Grubu’nda Fransa, Romanya ve İngiltere, Erkek Voleybol Milli Takım ise A Grubu’nda İspanya, Hırvatistan ve İngiltere ile eşleşti.

Balıkadamların başkanı Özdoğan
Türkiye’nin en eski sualtı kulübü olan Caddebostan Balıkadamlar Spor Kulübü’nün başkanlığına Op. Dr. Cumhur Özdoğan seçildi. 1954 yılında kurulan ve balıkadam yetiştirmek dışında monopalet, sualtı ragbisi, sualtı hokeyi, senkronize yüzme branşlarında da faaliyet gösteren Caddebostan Balıkadamlar Spor Kulübü’nün yeni başkanı Özdoğan, uluslararası dereceleri yükseltmek için çalışacaklarını açıkladı.