Galatasaray Mario Lemina: Türkiye en iyi deneyimimdi

Mario Lemina: Türkiye en iyi deneyimimdi

13.03.2022 - 11:56 | Son Güncellenme:

Fatih Terim döneminde Galatasaray'a kiralık olarak transfer olan Gabonlu yıldız Mario Lemina Türkiye kariyeri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Mario Lemina: Türkiye en iyi deneyimimdi

Galatasaray'da 2019-2020 sezonunda forma giyen Mario Lemina, Fransız basınına bir röportaj verirken, sarı-kırmızılı dönemine de değindi. İşte Lemina'nın açıklamalarından satır başları...

Haberin Devamı

"FARKLI BİR BOYUT KAZANDIM"
Röportajında, "Juventus'tan ayrılıp Southampton'a geldiğimde farklı bir boyut kazandığımı hissettim" diyen Gabonlu orta saha, "Çok daha yüksek bir statüyle geliyorum; güçlü hissediyorum. Ama yine de, bireysel düzeyde, yetenekli bir oyuncu olduğum gerçeğine odaklanmaya devam ediyorum. Yeni geldiğimde takıma yardımcı olmak için neler yapabileceğimi tam olarak düşünemiyordum." şeklinde konuştu.

"G.SARAY'DA DURUM DEĞİŞTİ"
"Southampton'dan Galatasaray'a geçtiğimde bu durum değişti. 25 yaşında Türkiye'ye gittiğinizde kendinize doğru seçimi yapıp yapmadığınızı soruyorsunuz."

Mario Lemina: Türkiye en iyi deneyimimdi

"KARİYERİMİN EN İYİ DENEYİMİYDİ"
"Ama sonunda, kariyerimin en iyi deneyimiydi. Orada bir teknik direktör Fatih Terim bana "Yeteneğini biliyoruz, kişiliğini bir kenara bırak, kendini takımın hizmetine ver. Bu fikri kafama koydu. Olduğum oyuncuyu tamamen değiştirdi. Daha önce, top sürmeyi veya topla çizgileri kırmaya çalışmayı daha çok düşündüm. Bugün, artık yapmak istediğim şey bu değil."

Haberin Devamı

GALATASARAY'DA BİR GOL
28 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılı takımda kiralık döneminde 28 maçta forma giyerken, bir kez fileleri havalandırmıştı.

Yazarlar