Fenerbahçe Martin Skrtel tarafsız kalacağını açıkladı! Önce film sonra Fenerbahçe maçı

Martin Skrtel tarafsız kalacağını açıkladı! Önce film sonra Fenerbahçe maçı

05.10.2023 - 11:48 | Son Güncellenme:

Spartak Trnava'dan geçen sezon ayrılan Fenerbahçe'nin eski yıldızı Martin Skrtel açıklamalarda bulundu. Bu arada Skrtel'in futbolculuk hayatını anlatan belgesel film, saha içine kurulan dev ekranda taraftarlara izletildi.

Martin Skrtel tarafsız kalacağını açıkladı Önce film sonra Fenerbahçe maçı

Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi ikinci hafta karşılaşmasında bu akşam sahaya çıkacağı Anton Malatinsky Stadyumu geçtiğimiz günlerde ilginç bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Bir dönem sarı-lacivertlilerin de formasını giyen Martin Skrtel, için bu statta özel bir etkinlik gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Liverpool'da forma giydikten sonra Fenerbahçe'nin yolunu tutan Martin Skrtel, 2016-19 arası dönemde sarı-lacivertli formayla başarılı bir dönem geçirmişti. O dönem savunmada önemli bir rol üstlenen oyuncu, son olarak ülkesinin takımlarından Spartak Trnava'ya transfer oldu ve ardından futbolu bıraktı.

SKRTEL'İN BELGESELİ YAYINLANDI

UEFA Konferans Ligi'nde bu akşam Spartak Trnava-Fenerbahçe maçının oynanacağı Anton Malatinsky Stadyumu, özel bir film gösterimine sahne oldu. Martin Skrtel'in futbolculuk hayatını anlatan belgesel film, saha içine kurulan dev ekranda taraftarlara izletildi.

Stattaki bir tribünün önüne kurulan ekrandaki filmi, özel olarak bu filmi izlemek için stada gelen 3 bin taraftar yerinde izledi. Slovak futbolunun efsane ismi, film gösterimi öncesinde saha içinde bir konuşma gerçekleştirdi ardından filmin gösterimine geçildi.

Haberin Devamı

Martin Skrtel'in filmi, statta taraftarın beğenisine sunulduktan sonra sinema salonlarında da gösterime girdi. Futbolseverlerin dört gözle bekledikleri film bugünlerde Slovakya'da sinemaseverleri salonlara çekiyor.

Hali hazırda Spartak Trnava kulübünde scout olarak görev yapan Martin Skrtel, son dönemde kulübün yaptığı bir çok futbolcu transferinde önemli bir rol oynadı.

TARAFSIZ KALACAĞINI AÇIKLADI

Fenerbahçe kariyerini ve bugün oynanacak karşılaşmayı değerlendiren Skrtel, "Fenerbahçe'de oynadığımda elimden gelenin en iyisini yaptım. Kalbimde sadece Trnava değil, Fenerbahçe de var. Kendimi izole edeceğim. Bir taraftar olarak bu maçın tadını çıkaracağım" diye konuştu.

 

Yazarlar