Galatasaray Mauro Icardi damgası! Ali Sami Yen'de ortalık karıştı, kalecisiz devam ettiler

Mauro Icardi damgası! Ali Sami Yen'de ortalık karıştı, kalecisiz devam ettiler

16.09.2022 - 23:04 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in 7'nci haftasında Galatasaray, Konyaspor'u 2-1'lik skorla devirdi. Sarı-kırmızılılarda ikinci yarıda oyuna dahil olan Mauro Icardi performansıyla taraftarların beğenisini kazandı. Arjantinli oyuncu ile Ibrahim Sehic arasında yaşanan gerilimin ardından Konyaspor 12 dakikalık bir bölümü kalecisiz oynamak zorunda kaldı. İşte detaylar...

Mauro Icardi damgası Ali Sami Yende ortalık karıştı, kalecisiz devam ettiler

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 7'nci haftasında Konyaspor'la karşı karşıya geldi. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu'ndaki mücadele sarı-kırmızılıların 2-1'lik üstünlüğüyle tamamlandı. Galatasaray'da Mauro Icardi, Konyaspor maçıyla birlikte ilk kez forma şansı buldu. Arjantinli oyuncunun performansı dikkat çekti.

Haberin Devamı

Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk, Mauro Icardi'yi Konyaspor müsabakası kadrosuna dahil etti. Arjantinli futbolcu müsabaka öncesi Nef Stadyumu'ndaki taraftarların büyük ilgisini gördü. Mauro Icardi ısınma hareketleri sırasında taraftarların ricasını kırmadı ve tribünleri selamladı.

Haberin Devamı

İLK YARIDA 2 GOL, 2 DİREK

Nef Stadyumu'ndaki zorlu müsabakanın ilk yarısı oldukça hareketli geçti. Sarı-kırmızılılar ilk dakikada Sergio Oliveira'nın golüyle 1-0'lık üstünlüğü yakaladı. Süper Lig devine cevap gecikmedi. Konyaspor'da Endri Çekiçi, 15'inci dakikada yaklaşık 30 metre mesafeden rakip fileleri havalandırdı. Yeşil-beyazlılarda ilk yarıda Amir Hadziahmetovic ve Endri Çekiçi direğe takıldı.

Haberin Devamı

İLK KEZ OYUNDA

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk 62'nci dakikada ilk oyuncu değişikliğine imza attı. Sarı-kırmızılılarda Bafetimbi Gomis ve Dries Mertens kenara geldi. Kalan sürede Mauro Icardi ile Yusuf Demir görev yaptı. Galatasaray'da yeni transfer Mauro Icardi bu sezon ilk kez forma şansı buldu. Sarı-kırmızılı taraftarlar Arjantinli oyuncuya oyuna girerken büyük destek verdi.

Mauro Icardi damgası Ali Sami Yende ortalık karıştı, kalecisiz devam ettiler

POZİSYONA GİRDİ, GOLÜ GETİRDİ

Heyecan dolu karşılaşmanın 82'nci dakikasında Galatasaray'da sol kanattan Leo Dubois'in pasında Mauro Icardi ceza sahasında gol noktasına hareketlendi. Sarı-kırmızılıların yıldızı Mauro Icardi ile birlikte topa hareketlenen Francisco Calvo son anda topa dokundu. Francisco Calvo'nun ters vuruşunda top ağlarla buluştu ve sarı-kırmızılılar 2-1'lik üstünlüğü yakaladı.

STADYUMDA 'ICARDİ' ANONSU

Galatasaray'ın bulduğu ikinci golde futbolcular Mauro Icardi'yi tebrik etti. Stadyumda yapılan gol anonsunda 'Mauro Icardi' diye bağırıldı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, Arjantinli futbolcuya büyük destek verdi.

Haberin Devamı

Mauro Icardi damgası Ali Sami Yende ortalık karıştı, kalecisiz devam ettiler

SEHİC'LE TARTIŞTI

Zorlu karşılaşmanın 89'uncu dakikasında Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi ile Konyaspor'un tecrübeli kalecisi Ibrahim Sehic arasında büyük bir tartışma yaşandı. Oyuncular arasındaki tansiyon yükselince diğer futbolcular da olaylara dahil oldu. Karşılaşmanın hakemi tartışmanın sona ermesinin ardından Icardi ve Sehic'i yanına davet etti.

SEHİC ATILDI

Galatasaray'da Mauro Icardi ile tartışan Ibrahim Sehic sarı kart gördü. 87'nci dakikadan sarı kartı bulunan Ibrahim Sehic daha sonra kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Konyaspor'un tecrübeli file bekçisi bu karar sonrası hakeme büyük tepki gösterdi.

Mauro Icardi damgası Ali Sami Yende ortalık karıştı, kalecisiz devam ettiler

KALAN SÜREDE ADİL KALEDE

Mauro Icardi ile tartışan Ibrahim Sehic'in atılmasının ardından Konyaspor'da eldivenleri stoper Adil Demirbağ devraldı. Konyaspor'da oyunu 3 kez durdurma hakkı kullanıldığı için 4 oyuncu değişikliği ile maç tamamlandı. Karşılaşmanın 90+11'inci dakikasına kadar Adil Demirbağ eldivenleri giydi.

Haberin Devamı

MAÇ SONU ÜÇLÜSÜ ICARDİ'DEN

Zorlu müsabakanın kalan süresinde başka gol sesi çıkmayınca Galatasaray sahadan 2-1 galip ayrıldı. Sarı-kırmızılılarda maç sonu üçlüsünü Mauro Icardi çektirdi. Galatasaray taraftarları, Arjantinli oyuncu için tezahüratlarda bulundu.

Mauro Icardi damgası Ali Sami Yende ortalık karıştı, kalecisiz devam ettiler

"ÇOK GÜZELDİ"

Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Mauro Icardi müsabakanın ardından açıklamalarda bulundu. beIN Sports'a konuşan Mauro Icardi şu ifadeleri kullandı:

"Önceki maçta tek idmanlıydım. Bu maç öncesi bütün hafta idmanlara katıldım. Bu maçta daha hazır durumdaydım. Kazandığımız için ve oynadığım için çok mutluyum. Önceki maçta tek idmanlıydım. Bu maç öncesi bütün hafta idmanlara katıldım. Bu maçta daha hazır durumdaydım. Taraftarımızın önünde kazandıktan sonra üçlü çektirmek çok güzeldi. Geldiğimde ailemle de yapmıştık ama burada kazandıktan sonra taraftarın önünde yapmak çok farklı bir duyguydu. Ben yüzde yüzümü takıma veriyorum. Önümüzde de şimdi milli takım arası var, onun ardından hocanın kararına göre oynamaya devam edeceğim."