Galatasaray Mauro Icardi'den ayrıldığını açıklayan Wanda Nara'dan Maxi Lopez'e mesaj!

Mauro Icardi'den ayrıldığını açıklayan Wanda Nara'dan Maxi Lopez'e mesaj!

26.09.2022 - 20:16 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz günlerde Mauro Icardi'den ayrıldığını açıklayan Wanda Nara ayrılığın ardından eski eşi Maxi Lopez'i sosyal medya hesabından takip etmişti. Wanda Nara, sosyal medya üzerinden Maxi Lopez'e mesaj gönderdi.

Mauro Icardiden ayrıldığını açıklayan Wanda Naradan Maxi Lopeze mesaj

Galatasaray’ın bu sene Paris Saint-Germain’den kiraladığı dünyaca ünlü Arjantinli golcü Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ayrıldıklarını açıklamıştı. Aynı zamanda Icardi’nin menajeri de olan Arjantinli model, “Bu anı yaşamak benim için çok acı verici. Ancak, maruz kaldığım şeyler ve medyanın spekülasyonları nedeniyle fazla detay vermek istemiyorum” sözlerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

İHANET İDDİASI

Nara'nın Instagram üzerinden yaptığı bir paylaşımla ayrılık açıklaması yapmasının ardından çok flaş iddialar da birbirini izledi. İlk iddiaya göre ikilinin arasına ihanet girdi. Wanda Nara'nın Venezuela'lı ünlü rap yıldızı L-Gante ile bir gece kulübünde görüntülenmesi ortalığı karıştırdı. Icardi ve Wanda Nara arasında bu nedenle sert bir tartışma yaşandığı ve ardından da ayrılık kararı alındığı belirtiliyor.

İKİLİ ARASINDA PROTOKOL

Arjantin basınının iddiasına göre geçen yıl yine ayrılık yaşayan Icardi-Nara çifti protokol yaptı. Icardi, 2050 yılına kadar olan tüm gelirlerini eşine devretti. Eğer ikili resmen ayrılırsa, Icardi'nin tüm mal varlığı Wanda Nara'nın olacak.

Mauro Icardiden ayrıldığını açıklayan Wanda Naradan Maxi Lopeze mesaj

MAURO'DAN WANDA ANKETİ

Haberin Devamı

Mauro Icardi geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımında, "Sen benden 1000 kat daha zehirlisin Wanda" diyerek bir anket paylaştı. Icardi ankette Wanda Nara'nın kendisini aradığı görselini paylaşarak "Açayım mı, açmayayım mı" diye takipçilerine sordu. Öte yandan tüm bu paylaşımlarının ardından Mauro Icardi, Wanda Nara'ya, "Seni seviyorum zehirli" yazılı bir paylaşım yaptı.

NARA'DAN MAXİ LOPEZ'E TEBRİK

Mauro Icardi'den ayrıldığını açıklayan ve eski eşi Maxi Lopez'i ınstagram üzerinden takibe başlayan Wanda Nara, sevgilisinin hamile olduğunu açıklayan eski eşi Maxi Lopez'i tebrik etti. Wanda Nara sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Tebrikler! Aile genişliyor" ifadelerini kullandı.

Mauro Icardiden ayrıldığını açıklayan Wanda Naradan Maxi Lopeze mesaj