Magazin Mauro Icardi'ye Arjantin'de büyük şok! Polis müdahale etti görüntüler deşifre oldu

Mauro Icardi'ye Arjantin'de büyük şok! Polis müdahale etti görüntüler deşifre oldu

19.10.2022 - 17:56 | Son Güncellenme:

Wanda Nara ile ayrılık haberlerinin ardından Arjantin'e giden Mauro Icardi büyük bir şok yaşadı. Polis, Arjantinli yıldıza müdahale etti ve o görüntüler deşifre oldu.

Mauro Icardiye Arjantinde büyük şok Polis müdahale etti görüntüler deşifre oldu

Galatasaray'ın PSG'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Mauro Icardi, yeşil sahalardan ziyade özel hayatıyla gündem olmaya devam ediyor. Eşi ve aynı zamanda menajeri olan Wanda Nara ile ayrıldığı haberlerinin ardından Arjantin'e giden Mauro Icardi, Wanda Nara ile görüşmek istedi fakat görüşme gerçekleşmedi. Mauro Icardi'nin Wanda Nara'nın kaldığı evin önüne kadar geldiği fakat eşi tarafından içeri alınmadığı öne sürülmüştü. Bu olayın görüntüleri deşifre oldu. Polisin Icardi'ye müdahale ettiği görüntüler büyük yankı uyandırdı. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

WANDA NARA AYRILIĞI DOĞRULADI

Wanda Nara ile Mauro Icardi çiftinin birlikteliği sona erdi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Wanda Nara, Icardi'den ayrıldığını açıkladı. Wanda Nara, "Bu anı yaşamak benim için çok acı verici. Bu ayrılık hakkında daha ayrıntılı bir ipucu vermeyeceğim. Lütfen sadece benim için değil, çocuklarımız için de anlayabilmenizi rica ediyorum." ifadelerini kullanarak Icardi ile birlikteliğinin sona erdiğini duyurmuştu.

Mauro Icardiye Arjantinde büyük şok Polis müdahale etti görüntüler deşifre oldu

MAXI LOPEZ İLE TAKİPLEŞTİ

Mauro Icardi ile ayrıldığını duyuran Wanda Nara, eski eşi Maxi Lopez ile takipleşti.

Galatasaray'ın yeni transferi Mauro Icardi, Wanda Nara'nın ayrılık haberini duyurmasının ardından bir başka haberle daha sarsıldı.

Nara, kamuoyuna ayrılığı açıkladıktan sonra eski eşi Maxi Lopez, kendisini Instagram'dan takip etti.

Haberin Devamı

Nara da bu takibe hemen geri döndü ve bu hamle, sosyal medyayı yıktı geçti.

Mauro Icardiye Arjantinde büyük şok Polis müdahale etti görüntüler deşifre oldu

WANDA NARA'DAN ICARDI AÇIKLAMASI

PSG'den kiralık olarak Galatasaray 'a transfer olan Mauro Icardi'nin, kendisinden ayrıldığını açıklayan eşi ve aynı zamanda menajeri olan Wanda Nara, Arjantinli oyuncuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Wanda Nara, Arjantin basınına verdiği demeçte, Icardi'nin Galatasaray'a transferiyle ilgili detaylar verdi.

"PSG İLE GALATASARAY ARASINDA FARK YOK"

Icardi'nin Türkiye'ye gitmekle kötü bir duruma düştüğü yönündeki yorumlara ise, "Sezon öncesi yeni bir takıma gitmek istiyordu. Mauro'nun önceliği futbol oynayabilmek. Gittiği takımla, ayrıldığı takım arasında çok da bir fark olduğunu düşünmüyorum" dedi.

"BİR TEK SAHAYA ÇIKMADIĞIM KALDI"

Arjantinli yıldızın futbol hayatıyla ilgili olarak konuşan Wanda Nara, "Onun için bir tek kramponları giyip sahaya çıkmadığım kaldı. Benim işim ona en iyi sözleşmeyi bulmak. Arjantin Milli Takımı'ndaki oyuncuların yarısından daha iyi bir kontratı var.

İŞTE WANDA NARA'NIN YENİ SEVGİLİSİ

Icardi'yi terk ederek Arjantin'e geri dönen Nara'nın yeni sevgilisi ortaya çıktı. Wanda Nara, aşk yaşadığı Arjantinli rapçi L-Gante ile 20 Ekim'de çıkacak olan şarkının klibinde beraber rol aldı. 

Haberin Devamı

Nara'nın klip kapağında L-Gante ile dudak dudağa poz vermesi dikkat çekerken, Galatasaraylı taraftarlardan da tepki geldi.

Mauro Icardiye Arjantinde büyük şok Polis müdahale etti görüntüler deşifre oldu

ICARDI'DEN TEPKİ: DÜNYAYA REZİL OLUYOR

Yılan hikayesine dönen Mauro Icardi - wanda Nara ayrılığıyla ilgili Arjantinli yıldız Instagram canlı yayınında açıklamalarda bulundu.Bilindiği gibi geçtiğimiz haftalarda Icardi ile Wanda Nara'nın ayrılığı gündeme bomba gibi düşmüştü.

İstanbul'u terk ederek ülkesi Arjantin'e giden eşi Wanda'nın yanına giden Icardi, yaşananları Instagram canlı yayınında anlattı.

İşte Icardi'nin sözleri:

"TÜM DÜNYAYA ALAY KONUSU OLUYOR"

"Ben deli değilim. Wanda'nın nasıl bir insan olduğunu her zaman bildim ve onu savundum. Artık geldiğimiz noktada Wanda'nın savunulacak bir tarafı kalmadı. Tavırlarıyla tüm dünyanın alay konusu oluyor. Ben bunlara katlanmaya hazır değilim. O kadar çok yalan haberler oluyor ki bu kadarından bıktım. Arjantin'de gittiğimde eve alınmadığım yazıldı, bu bir yalan. Kulüpten izin alıp oraya gittim ve gideceğim de biliniyordu. Sonra Galatasaray'daki idmanlarıma katılmak için İstanbul'a döndüm. Ayrılık kararını o verdi, bir tercih yaptı ve şu anda Arjantin'de. Böyle devam edip etmeyeceğimize ve çocuklar için bir şeyler yapıp yapmayacağımızı göreceğiz. Benim nasıl bir baba olduğumu herkes biliyor. Ben, benim olmayan 3 çocuğumu da kendim doğurmuşum gibi seviyorum. Bütün çocuklarımız bir arada büyüdü. Herkes neyin ne olduğunu biliyor."

Haberin Devamı

Mauro Icardiye Arjantinde büyük şok Polis müdahale etti görüntüler deşifre oldu

ARJANTİN'E GİTTİ

Galatasaray'da sakatlık yaşadığı iddia edilen Mauro Icardi'nin Wanda Nara ile barışmak için Arjantin'e gitti. Milli takım arasında Milano'da olan Mauro Icardi'nin dün sabah Wanda Nara'nın Arjantin'de bulunan malikanesine girmeye çalıştığı kaydedildi. Arjantin basınında yer alan haberde; Mauro Icardi'nin Wanda Nara'nın korumaları tarafından içeri alınmadığı ve Arjantinli oyuncunun dışarı atıldığı kaydedildi.

ICARDI'YE ARJANTİN'DE BÜYÜK ŞOK! POLİS MÜDAHALE ETTİ

Mauro Icardi'nin Wanda Nara ile barışmak için Arjantin'e gidişi oyuncunun istediği gibi olmadı. Oyuncunun Buenos Aires'teki Nuñez'deki dairesine girmesi bile engellendi. L-Gante skandalının ortasında, arkadaşlarının aktardığına göre Icardi, ayrılmak üzere olduğu karısına gitmek için acele etti fakat güvenlik tarafından içeri alınmadı. Galatasaraylı futbolcu bu olayı yalanladı fakat Arjantinli web sitesi Gossipeame, polisin de karıştığı şok edici sahnenin görüntülerini sosyal medyada paylaştı.

Haberin Devamı

Mauro Icardiye Arjantinde büyük şok Polis müdahale etti görüntüler deşifre oldu

WANDA NARA'DAN GÜVENLİK GÖREVLİLERİNE: İÇERİ ALMAYIN

Habere göre Wanda Nara, güvenlik görevlilerine Mauro Icardi'yi içeri almamalarını söyledi. Mauro'nun Arjantin'e geldiği gün, ona otele girmesinin yasak olduğunu söylediler. Ama sonra onu içeri aldılar.

Yazarlar