Trabzonspor Maxi Gomez, Trabzonspor'da! İşte bonservis bedeli ve sözleşme detayı

Maxi Gomez, Trabzonspor'da! İşte bonservis bedeli ve sözleşme detayı

01.09.2022 - 09:47 | Son Güncellenme:

Bordo-mavili kulüp, Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Maxi Gomez'i kadrosuna kattı. Uruguaylı golcünün sözleşme detayı ve bonservis bedeli belli oldu. Trabzonspor'dan transferle ilgili resmi açıklama geldi. Öte yandan Gomez İstanbul'a geldi.

Maxi Gomez, Trabzonsporda İşte bonservis bedeli ve sözleşme detayı

Trabzonspor yönetimi, Fenerbahçe'nin de ilgilendiği ve bir süredir görüşmelerde bulunduğu Maxi Gomez'i kadrosuna kattı.

Haberin Devamı

İSTANBUL'A GELDİ
La Liga ekibi Valencia ve Uruguaylı futbolcuyla anlaşma sağlayan bordo mavili takım, oyuncuyu İstanbul'a geldi. Ümraniyespor maçı için İstanbul'da olacak kafiledeki takım arkadaşlarıyla bir araya gelecek olan 27 yaşındaki golcü futbolcu, sonrasında Trabzon'a gidecek.

RESMİ AÇIKLAMA
Yıldız golcüyle ilgili Trabzonspor resmi paylaşımda bulundu. Maxi Gomez 'Merhaba Trabzon, geliyorum. Bize her yer Trabzon' açıklamasında bulundu. Bordo-mavililerin resmi paylaşımı kısa sürede büyük ilgi gördü.

4 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANACAK

Trabzonspor, 4 yıllık sözleşme imzalayacağı Gomez'in bonservisi için Valencia'ya 3 milyon euroyu taksitler halinde ödeyecek.

5 GOL 1 ASİSTLİK PERFORMANS

26 yaşındaki oyuncu bu sezon Valencia'da 3 maçta şans buldu. Tecrübeli santrfor daha önce Defensor ve Celta Vigo formaları da giydi. Maxi Gomez geçen sezon Valencia formasıyla 32 resmi maça çıkarken, 5 gol atıp 1 asist yapmıştı.

Haberin Devamı