Beşiktaş Mehmet Özdilek'ten Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy'a uyarı! 'Şımarmadan devam etmesi gerekiyor'

Mehmet Özdilek'ten Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy'a uyarı! 'Şımarmadan devam etmesi gerekiyor'

10.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 16'ncı haftasında ertelenen maçta Beşiktaş, Rizespor deplasmanından 4-0 galip ayrıldı. Siyah-beyazlıların farklı zaferi sonrası Mehmet Özdilek değerlendirmelerde bulundu.

Mehmet Özdilekten Beşiktaşta Semih Kılıçsoya uyarı Şımarmadan devam etmesi gerekiyor

Beşiktaş, Süper Lig'de ertelenen 16'ncı hafta maçında Rizespor'a konuk oldu. Siyah-beyazlıların, Karadeniz'de 4-0 galip geldiği mücadelenin ardından Mehmet Özdilek dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Genç futbolcuların bireysel performanslarına dikkat çeken Mehmet Özdilek, "Bugünün sevindirici tarafı genç oyuncuların bireysel anlamdaki performansları oldu. Geçen haftaya göre oyuncuların biraz daha saha içindeki coşkusu, maç içinde kulübe de oyuncularının yüzünün gülmesi vardı. Bunlar çok önemlidir futbolda" dedi.

Semih Kılıçsoy'un performansının bu şekilde devam etmesi gerektiğini belirten Mehmet Özdilek, "Semih Kılıçsoy bu yaşta bu performans büyük takdir hak ediyor. Kesinlikle şımarmadan devam etmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Fernando Santos'a zaman verilmesi geektiğini vurgulayan Mehmet Özdilek, "Santos hocaya biraz zaman vermek lazım. Şu ana kadar yaptıkları yapacaklarının teminatı gibi görünüyor. Son 14 senede kulüp takımı çalıştırmasa bile milli takım performansı Beşiktaş camiası için en doğru tercih" diye konuştu.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta futbolcuların artık durumun farkında olduğunu belirten Mehmet Özdilek, "Beşiktaş camiasının üzerindeki kara bulutlar hocanın gelmesiyle birlikte biraz daha yumuşadı. Enerji olarak camiaya o enerjiyi verdi. Hocanın tribünde olması, Beşiktaş'ın bu başlangıcı bir önceki süreç gibi olmayacağını gösterdi. Oyuncular da sıranın kendilerine geldiğinin farkına varacaklardır" dedi.

Fernando Santos'un Vincent Aboubakar ve Valentin Rosier ile görüşeceğini dile getiren Mehmet Özdilek, "Hoca, Aboubakar ile görüşecekmiş. Santrfor isteği de olacak gibi görünüyor. Aboubakar ile görüşme önemli olacak. Ayrıca Rosier ile de görüşülecek. Hocanın verdiği en önemli mesajlardan birisi 'Saha içi ve dışında takım disiplini benim için çok önemli' diyor. Bu çok önemli bir şey" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın transfer çalışmaları hakkında konuşan Mehmet Özdilek, "Bailly ve Onana gitti. Yabancı sayın düştü. Şu an iki yabancı oyuncu alma hakkın var. Ama almak için almanın da bir önemi yok. Doğru transfer olmayacaksa almayacaksın. Beşiktaş'ın ilk tercihi bana göre kanat transferi değil. Daha büyük öncelikleri var. Beşiktaş'ta asıl kriz kanat oyuncuları değil" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Yazarlar