Galatasaray Mehmet Özdilek'ten Galatasaraylı yıldıza övgü! 'Çok beğendim'

Mehmet Özdilek'ten Galatasaraylı yıldıza övgü! 'Çok beğendim'

08.12.2023 - 23:16 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Adana Demirspor'u 3-1'lik skorla mağlup ettiği karşılaşmayı Mehmet Özdilek değerlendirdi. Mehmet Özdilek, sarı-kırmızılıların genç yıldızının performansına dikkat çekti.

Mehmet Özdilekten Galatasaraylı yıldıza övgü Çok beğendim

Süper Lig'in 15'inci haftasında Galatasaray'ın Adana Demirspor'u 3-1'lik skorla geçtiği müsabakanın ardından Mehmet Özdilek değerlendirmelerde bulundu. Sarı-kırmızılıların genç oyuncusunun performansı hakkında konuşan Mehmet Özdilek, Victor Nelsson'u ise eleştirdi.

Haberin Devamı

Adana Demirspor maçının Kopenhag karşılaşmasını etkilemeyeceğini belirten Mehmet Özdilek, "Bu maç Kopenhag maçını etkilemez. Oranın atmosferi ve oyuncu tercihleri farklı olacaktır. Galatasaray orada iyi de oynuyor. Belkide bu camia için final olacak" dedi.

Adana Demirspor'un eksiklerine dikkat çeken Mehmet Özdilek, "Her zaman futbolda en önemli müsabaka oynadığın müsabakadır deriz. Adana Demirspor'da da ciddi eksikler vardı. Balotelli, Rodrigues, Ertaç gibi oyuncuları yoktu. Maçın başından beri Galatasaray'ın hak ettiği bir maç oldu" ifadelerini kullandı.

"MUAZZAM BİR İŞ"

Sarı-kırmızılıların performansına vurguda bulunan Mehmet Özdilek, "Gel-gitlerin olduğu, seyir zevkinin yüksek olduğu güzel bir karşılaşmaydı. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne rağmen muazzam bir iş çıkarıyor. 13 galibiyet aldılar ligde ve şu anda liderler" diye konuştu.

Haberin Devamı

Derbi haftasında Galatasaray'ın kazanmasının önemli olduğunu belirten eski futbolcu, "Derbinin olması Galatasaray için çok iyi oldu bu galibiyet. Kazanması çok önemli oldu. Puan farkını açma veya yarına güvenle çıkılması adına kazanılması gerekiyordu" dedi.

"TETE'Yİ ÇOK BEĞENDİM"

Okan Buruk'un oyuncu tercihlerini değerlendiren Mehmet Özdilek, "Oyuncu tercihlerinde eleştirmek istemiyorum hocayı. Kopenhag maçı için bazı oyuncuların dinlendrilmesi gerekiyordu. Tete'yi çok beğendim, tutuk başlasa da sonradan açıldı" yorumunda bulundu.

Victor Nelsson'un performansını eleştiren Mehmet Özdilek, "Nelsson için aynı şeyi söyleyemeyiz. Eski Nelsson'dan çok uzak. Umarım Kopenhag maçında Sanchez oynar yoksa Galatasaray orada sıkıntı yaşayabilir" dedi.

"BU GOLLER ÖNEMLİDİR"

Barış Alper Yılmaz'ın sol bekte iyi bir performans sergilediğini belirten Mehmet Özdilek, "Angelino ve Kazımcan'a rağmen Barış Alper'in solda oynaması dikkat çekti ama bence iyi bir oyun çıkardı. Boey zaten bildiğimiz gibiydi. Kerem ve Torreira da iyi işler çıkardı. Icardi 4-5 maçtır gol orucuna girmişti. Santrforlar için bu goller önemlidir. Onun için de moral olmuştur bu maç" diye konuştu.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın çok fazla gol pozisyonundan yararlanamadığını dile getiren Mehmet Özdilek, "Galatasaray hak etti, çok da kaçırdı. Final paslarını biraz daha iyi yapsalar çok farklı bir skor görebilirdik. Adana Demir'in iyi oyuncuları var ama bireysel performanslar sahaya yansımadı. Galatasaray üretme ve pozisyona girmede en iyi maçını oynadı. 6-7 gol de atılabilirdi. Tete'nin kaçırdığı öyle goller vardı ki... Kendi bile inanamadı" ifadelerini kullandı.

Yazarlar