Dünyadan Futbol Merih Demiral açıkladı! Ronaldo formasının geliri depremzedelere bağışlanacak

Merih Demiral açıkladı! Ronaldo formasının geliri depremzedelere bağışlanacak

07.02.2023 - 20:16 | Son Güncellenme:

Milli futbolcu Merih Demiral, koleksiyonunda yer alan imzalı Cristiano Ronaldo formasını, gelirini bağışlanmak üzere açık artırmaya çıkaracağını söyledi.

Merih Demiral açıkladı Ronaldo formasının geliri depremzedelere bağışlanacak

İtalyan ekibi Atalanta'da forma giyen milli oyuncu Merih Demiral, Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo ile konuştuğunu ve koleksiyonundaki imzalı formasının açık artırma usulü satılıp depremzedelere bağışlanacağını açıkladı.

Haberin Devamı

SPOR DÜNYASI SEFERBER OLDU

Hem maddi hem de malzeme yardımı için adeta seferber olundu. Çeşitli yardım dernekleri ve kulüplerin kampanyalarına katılan federasyonlar ve futbolcular depremzedeler için harekete geçti. Yurt dışındaki oyunculardan Çağlar Söyüncü ile Cengiz Ünder 50 bin Euro bağış yaparken, Merih Demiral 1 milyon TL, Burak Yılmaz 300 bin TL, Hakan Balta 300 bin TL, Mert Hakan Yandaş 200 bin TL, Emre Kılınç 150 bin TL gönderdi.

MERİH DEMİRAL AÇIKLADI

İtalya Serie A takımlarından Atalanta'da forma giyen milli futbolcu Merih Demiral, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, imzalı Ronaldo formasının fotoğrafını paylaşarak, “Az önce Cristiano ile konuştum. Türkiye'de yaşananlara çok üzüldüğünü söyledi. Ronaldo'nun koleksiyonumdaki imzalı formasını açık artırma usulüyle satışa çıkarıyoruz. Açık artırmadan elde edilecek gelirin tamamı deprem bölgesinde kullanılmak üzere bağışlanacaktır” dedi.

Haberin Devamı

BONUCCI'DEN DE YARDIM

Tecrübeli stoper Leonardo Bonucci ile de görüştüğünü aktaran Merih Demiral, "Şimdi de Leonardo Bonucci ile konuştum. Üzüntüsünü dile getirdi ve Türkiye'nin, insanımızın yanında olduğunu söyledi. Ayrıca bir imzalı Juventus forması da kendisinin bağışladığını söyledi." paylaşımını yaptı.