İtalya Serie A Merih Demiral için Galatasaray iddiası!

Merih Demiral için Galatasaray iddiası!

09.06.2023 - 18:57 | Son Güncellenme:

İtalyan ekibi Atalanta'dan ayrılacağı konuşulan Merih Demiral için Galatasaray iddiası ortaya atıldı.

Merih Demiral için Galatasaray iddiası

İtalya Serie A ekibi Atalanta'nın Türk stoperi Merih Demiral'ın bu yaz takımıyla yollarını ayıracağı iddia edildi.

Haberin Devamı

42 MAÇA ÇIKMIŞTI
Geçen sezon Atalanta formasıyla 42 maça çıkan Merih Demiral 2 gol atıp, 3 de asist yapmıştı. 24 yaşındaki stoperimiz Şampiyonlar Ligi'nde Mahchester United deplasmanında harika bir kafa golüne imza atmıştı.

20 MİLYON EURO'YA GELMİŞTİ
Atalanta geçen sezon Juventus'tan 5 milyon Euro bedelle kiraladığı Merih Demiral'ın bonservisini bu sezon başında 20 milyon Euro'ya almıştı.

"GASPERINI, MERİH'İ KADRODA DÜŞÜNMÜYOR"
Corriere dello Sport'un haberine göre; Atalanta'nın teknik direktör Gian Piero Gasperini ile yola devam edeceği ve tecrübeli çalıştırcının gelecek sezon Merih'i takımda düşünmediği öne sürüldü.

"MERİH DEMİRAL GALATASARAY'IN GÜNDEMİNDE"
Haberde milli stoperin İngiltere Premier Lig takımlarının yanı sıra Galatasaray'ın da transfer gündeminde olduğu ifade edildi.

Haberin Devamı

"30 MİLYON EURO BEKLENTİSİ"
Gasperini, Serie A'nın 25. haftasında oynanan Udinese maçının ardından Merih Demiral'a bir daha ilk 11'de şans vermedi. İtalyan kulübü Merih'in satışından 30 milyon Euro civarında gelir bekliyor.

INTER İDDİASI
Yaz transfer döneminde başka bir İtalyan devi olan Hakan Çalhanoğlu'nu da transfer eden Inter formu yükselen Merih Demiral'ı da kadrosuna katmak istemişti.