Fenerbahçe Mert Hakan Yandaş için resmi açıklama

Mert Hakan Yandaş için resmi açıklama

19.05.2022 - 15:07 | Son Güncellenme:

Bu sezon Fenerbahçe'de gösterdiği performans ile alkışları toplayan Mert Hakan Yandaş, transferde de birçok kulübün radarına girmeyi başardı. Son günlerde adı birçok takımla anılan yıldız oyuncunun menajerinden Skorer'e özel açıklamalar geldi.

Mert Hakan Yandaş için resmi açıklama

SKORER ÖZEL | 

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig'de 2. yarıda üst üste alınan galibiyetlerden sonra 2. garantileyen Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları oynamaya hak kazandı. Son haftaların çıkış gösteren ve yaptığı asistlerle galibiyetlerde büyük pay sahibi olan Mert Hakan Yandaş hakkında transfer iddiaları gündeme gelmeye başladı.

MENAJERİ SKORER'E KONUŞTU
Son olarak adı CSKA Moskova ile anılan Mert Hakan'ın transferiyle ilgili en net açıklamayı menajeri Erkan Afacan yaptı. Afacan, Skorer'e yaptığı özel açıklamalarda şunları söyledi;

Mert Hakan Yandaş için resmi açıklama

SON KARAR FENERBAHÇE YÖNETİMİ

'Son günlerde Mert Hakan hakkında basında birçok transfer iddiası gündeme gelmeye başladı. Evet Rusya'dan bir ilgi olduğu doğru ancak sadece Rusya'dan değil, İtalya ve Almanya'dan da ciddi talipler var. Mert Hakan'ın 2 yıl daha Fenerbahçe ile sözleşmesi var. Transfer için karar merci Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetimidir. Mert'in şuanki düşüncesi Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermesi. O tamamen futboluna ve kulübe odaklı çalışmalarını sürdürüyor. Transferiyle alakalı tüm kararı Fenerbahçe yönetimine bırakmıştır. Çünkü Fenerbahçe'ye transfer olurken büyük özveride bulunan başkan Ali Koç'tu.'

Mert Hakan Yandaş için resmi açıklama

ASİST REKORU
Bu sezon Fenerbahçe'de 32 maça çıkan Mert Hakan Yandaş, 2 gol ve 8 asiste imza attı. Milli yıldız yaptığı 8 asistle son 4 sezonun asist rekorunu kırdı.

Haberin Devamı

Yazarlar