Fenerbahçe Miha Zajc'ın temsilcisi açıkladı! 'Görüşmelerimize devam ediyoruz'

Miha Zajc'ın temsilcisi açıkladı! 'Görüşmelerimize devam ediyoruz'

25.06.2023 - 18:10 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Miha Zajc'ın temsilcisi suskunluğunu bozdu. Sloven orta sahanın temsilcisi, yurt dışında görüşmelerde bulunduğunu açıkladı.

Miha Zajcın temsilcisi açıkladı Görüşmelerimize devam ediyoruz

Fenerbahçe'de sözleşmesi sona eren Miha Zajc'ın geleceği henüz netlik kazanmadı. 28 yaşındaki oyuncunun temsilcisi, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Beşiktaş'la da anılan Sloven orta sahanın geleceğine dair konuşan temsilcisi, çarpıcı ifadeler kullandı.

2019'DA İMZA ATTI

Interblock altyapısında yetişen Miha Zajc daha sonra NK Olimpija ve NK Celje'ye kiralandı. Miha Zajc, 2014-2015 sezonunda 400 bin euro bedelle NK Olimpija'ya imza attı. Empoli, 2016-2017 sezonu devre arasında Miha Zajc'ı 2 milyon 300 bin euro bedelle kadrosuna dahil etti. Fenerbahçe, 2018-2019 sezonu devre arasında Miha Zajc için 3 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi. Sloven oyuncu, 2020-2021 sezonunda kiralık olarak Genoa'da forma giydi.

28 yaşındaki orta saha geride kalan sezonda gösterdiği performansla dikkat çekti. Sloven oyuncu, Fenerbahçe formasını 34 maçta giydi. Başarılı oyuncu bu müsabakalarda 5 kez gol sevinci yaşadı. Miha Zajc aynı zamanda 4 asist üretti.

Haberin Devamı

İTALYA VE BEŞİKTAŞ İDDİALARI

Fenerbahçe'nin yeni sözleşme imzalamak istediği Miha Zajc'la Beşiktaş'ın yanı sıra İtalya Serie A'dan kulüplerin de ilgilendiği iddia edildi. Sloven oyuncunun temsilcisi, Sports Digitale'e konuştu.

Miha Zajcın temsilcisi açıkladı Görüşmelerimize devam ediyoruz

Fenerbahçe ile görüşmelerinin devam ettiğini belirten temsilci, "Fenerbahçe sözleşme uzatmak istiyor ve görüşmelerimize devam ediyoruz. Bu görüşmeler yurt dışında yüz yüze de oldu. Zajc’ın çok fazla para istediğine dair söylemler bütünüyle yalan. Halledilmesi gerek konular var" açıklamasını yaptı.

Slovenya Milli Takımı'nda 39 maça çıkan Miha Zajc, 8 gol atma başarısı gösterdi. Sloven oyuncunun güncel piyasa değeri 6 milyon euro.

Yazarlar