Magazin Mike Tyson'ın 500 milyon doları eridi! Yıllar sonra acı itiraf

Mike Tyson'ın 500 milyon doları eridi! Yıllar sonra acı itiraf

13.08.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Boks tarihinin en iyi isimlerinden biri olarak gösterilen Mike Tyson açıklamalarda bulundu. Dünyaca ünlü eski boksör, kariyeri boyunca kazandığı 500 milyon dolarlık dev serveti erittiğini söyledi. Mike Tyson'ın acı itirafı gündem oldu.

Mike Tysonın 500 milyon doları eridi Yıllar sonra acı itiraf

Boks ringlerinin efsane isimlerinden Mike Tyson, kariyeriyle ilgili konuştu. 56 yaşındaki eski sporcu, geçtiğimiz günlerde bir podcast kanalına konuk oldu. Mike Tyson, boks kariyeri boyunca kazandığı 500 milyon dolarlık geliri kaybettiğini söyledi.

Haberin Devamı

Mike Tysonın 500 milyon doları eridi Yıllar sonra acı itiraf

ADINA YAPILAN DİZİYE TEPKİ GÖSTERDİ

Mike Tyson kısa süre önce yine gündem oldu. Efsane boksör, Hulu'nun yakında çıkacak biyografi dizisi Mike'ın kendi hayat hikayesini çaldığını belirtti. Mike Tyson'ın sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda kendisinden izin alınmamakla ünlü yapım şirketini suçladı. Mike Tyson paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Hulu'nun seni kandırmasına izin verme. Hayatımla ilgili hikayeyi desteklemiyorum. 1822’de değil, 2022’deyiz. Hayat hikayemi çaldılar ve bana ödeme yapmadılar. Hulu yöneticileri için ben sadece satabilecekleri bir pisliğim."

Mike Tysonın 500 milyon doları eridi Yıllar sonra acı itiraf

"HİÇBİR ŞEYİM KALMADI"

Mike Tyson kısa bir süre önce bir podcast kanalına konuk oldu. Dünyaca ünlü efsane boksör boks kariyeri boyunca kazandığı 500 milyon dolarlık servetin yok olduğunu duyurdu. Maddi olarak zor günler geçirdiğini belirten eski sporcu, "Boks kariyerim boyunca kazandığım 500 milyon Dolar'ın son 1 milyonunu rehabilitasyona harcadım. Hiçbir şeyim kalmadı" diye konuştu.

Haberin Devamı

Boks kariyeri boyunca kazandığı paraları gece hayatı ve kadınlarla yediğini açıklayan Mike Tyson, "500 milyon dolar çok para gibi gözüküyor ancak hepsi bitti" ifadelerini kullandı.

Mike Tysonın 500 milyon doları eridi Yıllar sonra acı itiraf

"DUA ÖĞRETİSİ BIRAKIYORUM"

Mike Tyson 2020 yılında ayda yaklaşık 500 bin dolar kazanmasına rağmen çocuklarına fazla bir miktar para bırakamayacağını belirtti. Efsane boksör, "Onlara bol sıfırlı bir şeyler bırakamayacağım. Çok çalışma ve dua öğretisi bırakıyorum" dedi.

"ÇALIŞMAYI ÖĞRETMEZDİ"

Çocuklarına para bırakamadığı için duygusal konuşması beklenen Mike Tyson aksine çarpıcı ifadeler kullandı. Dünyaca ünlü efsane boksör, "Para onlara yardım etmezdi. Onlara zarar verirdi çünkü onlara kendi başlarının çaresine bakmayı ve zorlukların üstesinden gelmeyi, çalışmayı öğretmezdi" diye konuştu.

Mike Tysonın 500 milyon doları eridi Yıllar sonra acı itiraf

HAYRANINI ÖLDÜRESİYE DÖVMÜŞTÜ

Mike Tyson'ın adı kısa süre önce büyük bir skandala karışmıştı. 21 Nisan'da yaptığı bir uçak yolculuğu sırasında arka koltuğunda oturan bir yolcuyu öldüresiye döven efsane boksör Mike Tyson'ın şoke eden anları kameralara yansımıştı. Olayları video kaydına alan kişinin ise "Oğlum Mike Tyson tarafından dövüldü. Evet, kafayı yedi. Sadece imza istiyordu. Ne olduğunu anlamadık" şeklinde konuştuğu öğrenilmişti.

Haberin Devamı

Yazarlar