Fenerbahçe Milan'da Rade Krunic beklentisi! Fenerbahçe'den istenen bonservis ortaya çıktı

Milan'da Rade Krunic beklentisi! Fenerbahçe'den istenen bonservis ortaya çıktı

03.01.2024 - 20:16 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin ara transfer dönemi için ilk hedefi olan Rade Krunic'le ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. İtalyan basını, Milan'ın Bosna Hersekli orta saha için talep ettiği bonservis bedelini yazdı.

Milanda Rade Krunic beklentisi Fenerbahçeden istenen bonservis ortaya çıktı

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'nin devre arasındaki bir numaralı transfer hedefi Rade Krunic'le ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İtalyan basını, Milan'ın tecrübeli orta saha oyuncusu için Fenerbahçe'den istediği bonservis bedelini duyurdu.

Haberin Devamı

Calcio Mercato'nun haberine göre; Milan'da kurmaylar, Fenerbahçe'nin Rade Krunic transferinde fiyatı düşürmek için sonuna kadar uğraşacağını düşünüyor. Serie A ekibinin bununla birlikte Fenerbahçe'den 4-5 milyon euro civarında bir bonservis bedeli talep ettiği aktarıldı.

Rade Krunic'in ise Edin Dzeko ile görüştüğü ve Fenerbahçe'ye gelmeye ikna olduğu kaydedildi. Sarı-lacivertlilerin, Bosna Hersekli orta saha ile arasında bir pürüz kalmadığı vurgulandı.

Fenerbahçe'de sportif direktör Mario Branco ile yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki'nin Milan yönetimiyle masaya oturmasının beklendiği ve fiyat konusunda detayları çözmeyi planladığı aktarıldı. Rade Krunic'in Milan'da mutsuz olduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

Milan'ın Sassuolo ile oynadığı müsabakada oyuna dahil olmayı reddeden Rade Krunic'in maç sonunda sırtına ağrı olduğunu dile getirmesinin bunu doğruladığı vurgulandı.

30 yaşındaki orta saha bu sezon Milan'da 14 maça çıktı ve toplam 896 dakika sahada kaldı. Serie A deviyle sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek Rade Krunic'in güncel piyasa değeri 8 milyon 500 bin euro.

Sutjeska Foca'da futbola başlayan Rade Krunic daha sonra Donji Srem, Hellas Verona, Borac Cacak, Empoli ve Milan formları giydi. Milan, 2019-2020 sezonu başında 8 milyon 600 bin euro karşılığında Rade Krunic'i renklerine bağladı.

Bosna Hersek Milli Takımı'nda 32 maçta oynayan Rade Krunic, 4 gol atma başarısı gösterdi.

Yazarlar