İtalya Serie A Milan'dan Yusuf Yazıcı'ya kanca

Milan'dan Yusuf Yazıcı'ya kanca

24.06.2021 - 08:59 | Son Güncellenme:

İtalyan ekibi Milan, Hakan Çalhanoğlu'nun boşluğunu Yusuf Yazıcı ile doldurmak istiyor. İtalyan basını transferle ilgili son durumu yazdı.

Milandan Yusuf Yazıcıya kanca

 İtalya Ligi ekiplerinden Milan'da Hakan Çalhanoğlu'nun Inter'e transferinin ardından gözler yapılacak yeni transfere çevrildi. Çalhanoğlu'nun yerine iki aday olduğu konuşuluyor. Peki, Milan hangi futbolcuyu transfer edecek? Detaylar haberde...

Haberin Devamı

Hakan'ın yerine Yusuf Yazıcı
İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Milan, Hakan Çalhanoğlu'nun ayrılmasının ardından bu boşluğu Lille'de şampiyonluk yaşayan milli futbolcumuz Yusuf Yazıcı ile doldurmaya hazırlanıyor.

Milan 20 milyon Euro ödemeye hazır
Yusuf Yazıcı, 42 maçta 14 gol ve 5 asistlik performansla dikkatleri üstüne çekmişti. Yazıcı'nın transferi için Milan'ın 20 milyon Euro ödemeye hazır olduğu iddia edildi.

James Rodriguez de Milan'ın listesinde
Öte yandan İngiliz basınında yer alan haberlere göre; Milan'ın bu pozisyon için düşündüğü isimler arasında Everton'dan ayrılmaya hazırlanan James Rodriguez de bulunuyor. Kolombiyalı futbolcu, Atletico Madrid ve Napoli'nin de transfer listesinde bulunuyor.

Haberin Devamı

Geçen sezonki performansı
James Rodriguez'in Carlo Ancelotti'nin ayrılmasının ardından veda etmesine kesin gözüyle bakılıyor. James Rodriguez geçen sezon 26 maçta 6 gol ve 8 asistlik performans sergilemişti.

Yazarlar