Voleybol Milli maçlar öncesi Hande Baladın'ın düğün pozları büyük ilgi gördü!

Milli maçlar öncesi Hande Baladın'ın düğün pozları büyük ilgi gördü!

25.05.2022 - 13:06 | Son Güncellenme:

Misli.com Sultanlar Ligi'nin tamamlanması sonrasında gözler Ankara'da düzenlenecek VNL'e çevrildi. Eczacıbaşı ile CEV Kupası'na uzanan Hande Baladın'ın milli maçlar öncesinde çıktığı kısa tatilden ve katıldığı düğünden yaptığı paylaşımlar büyük ilgi gördü.

Milli maçlar öncesi Hande Baladının düğün pozları büyük ilgi gördü

Misli.com Sultanlar Ligi play-off finalinde Vakıfbank, Fenerbahçe'yi yenerek şampiyonluğa ulaştı. Ligin güçlü ekiplerinden Ezcacıbaşı ise yarı finalde Fenerbahçe Opet'e elenerek final şansını kaybetti. Sezonu bir Avrupa kupasıyla kapatan Eczacıbaşı'nın yıldız ismi Hande Baladın ise soluğu tatilde aldı. Ankara'da düzenlenecek Voleybol Millet Ligi turnuvası öncesinde Hande'nin kısa molası büyük ilgi gördü.

Haberin Devamı

AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU
CEV Kupası Finali'nde iki maçta da Allianz MTV Stuttgart'ı 3-1'lik skorlarla geçen Eczacıbaşı Dynavit Avrupa şampiyon olmuştu. Takımın yıldızlarından olan Red Bull sporcusu Hande Baladın, Filenin Sultanlarıyla yaşadığı başarıyı takımıyla devam ettirdi.

MİLLİ MAÇLAR İÇİN GERİ SAYIM
A Milli Voleybol Takımı, Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) tarafından düzenlenen düzenlenecek Voleybol Miletler Ligi’nde mücadele edecek. Milliler, Milletler Ligi’nin ilk haftasında 31 Mayıs-5 Haziran 2022 tarihleri arasında Ankara’da, ikinci haftasında 14-19 Haziran 2022 tarihleri arasında Brasilia’da (Brezilya), üçüncü haftasında da Calgary’de (Kanada) parkeye çıkacak. 2022 FIVB VNL Finalleri ise, 13-17 Temmuz 2022 tarihleri arasında yine Ankara’da düzenlenecek.

Haberin Devamı

Milli maçlar öncesi Hande Baladının düğün pozları büyük ilgi gördü

Millilerin, VNL geniş kadrosunda şu isimler yer aldı:

"Cansu Özbay, Elif Şahin, Sıla Çalışkan, Ebrar Karakurt, Meryem Boz, Ceren Kapucu, Hande Baladın, Tuğba Şenoğlu, Derya Cebecioğlu, Meliha İsmailoğlu, Saliha Şahin, İlkin Aydın, Eda Erdem Dündar, Zehra Güneş, Beyza Arıcı, Bahar Akbay, Simge Aköz, Ayça Aykaç, Aylin Acar."

BÜYÜK İLGİ ÇEKİYOR
Eczacıbaşı Dynavit takımında son dönemin parlayan ismi olan Hande Baladın sahada yaptıklarının yanında saha dışındaki hayatıyla da büyük ilgi çekiyor. Zaman zaman antrenmandan videolara paylaşan Baladın, futbol yetenekleriyle de adından söz ettirdi.

Milli maçlar öncesi Hande Baladının düğün pozları büyük ilgi gördü

HAVUZ POZU
Ligin bitmesiyle soluğu tatilde alan Hande Baladın'ın havuz pozları çok konuşuldu. Milli voleybolcunun bu paylaşımına kısa sürede büyük beğeni geldi.

DÜĞÜNE KATILDI
Hande Baladın, Hümay Topaloğlu'nun düğününe katıldı. Törene takım arkadaşı Simge Aköz de katıldı. Filenin Sultanlarının liberosu Simge'nin gelin çiçeğini kimseye bırakmaması sosyal medyada 'servis karşılama' alışkanlığı yönünden esprilere sebep oldu.

Milli maçlar öncesi Hande Baladının düğün pozları büyük ilgi gördü

HANDE'DEN GALATASARAY CEVABI
Kariyerinde 1 sene kiralık oynadığı Galatasaray ile ilgili konuşan daha Skorer'e konuşan Baladın şu ifadeleri kullandı: Kiralık sözleşmem zaten bir seneydi. Daha sonra Eczacıbaşı’na geri dönecektim. Galatasaray’da geçirdiğim sezon benim adıma çok yararlıydı. Çünkü en iyi performanslarımdan birini ortaya koyduğum sezondu. Kariyerim adına da dönüm noktalarından biriydi diyebilirim o bir sezon için. Orada aralıksız oynayarak ve sorumluluk alarak kendime çok şey kattım.

Haberin Devamı

Milli maçlar öncesi Hande Baladının düğün pozları büyük ilgi gördü

 

SOSYAL MEDYA İTİRAFI
“Çok aktif kullandığımı düşünmüyorum, ama bu yönde tepkiler alıyorum. O anda neyi beğeniyorsam onları paylaşmaktan keyif alıyorum ve şu bir gerçek ki sosyal medyada büyük bir destek görüyoruz. Her mesaja cevap veremesemde yaptığım paylaşımlarla beni destekleyenlerle iletişim halinde kalmaya çalışıyorum.”

"RONALDO'NUN AZMİNİ VE HIRSINI BEĞENİYORUM"
Cristiano Ronaldo'nun sporculuğunu çok beğendiğini söyleyen milli voleybolcu şu ifadeleri kullanmıştı; Hiçbir zaman elde ettiği başarılar ile yetinmeyen, her zaman daha fazlasını isteyen ve bunları elde etmek için çok çalışan bir sporcu. Ben de kendisinin azmini ve hırsını çok beğeniyorum.

Milli maçlar öncesi Hande Baladının düğün pozları büyük ilgi gördü

ŞARKIYI HANDE'DEN İLHAM ALDI
Kanadalı sanatçı Neeq, Hande Baladın için yaptığı şarkıyı yayınlamıştı. Neeq, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye Voleybol Takımı'nda yer alan oldukça havalı Hande Baladın'dan ilham alındı" yorumunda bulunmuştu. Kanadalı rap sanatçısı Neeq daha önce Meryem Boz için de bir şarkı yapmıştı.

Haberin Devamı