Diğer Misli'den günün süper tercihleri

Misli'den günün süper tercihleri

16.01.2024 - 10:23 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Misliden günün süper tercihleri

Hatayspor – Sakaryaspor: Maç Sonucu 1 (1.40 yerine 1.42)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Hatayspor – Sakaryaspor karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever, Hatayspor’un kazanarak kupada tur atlayacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Son 12 lig maçının sadece 1'ini kazandı Hatayspor. O da Galatasaray'a karşıydı. Son dakikalarda yedikleri gollerle önemli puanlar kaybetti Volkan Demirel'in ekibi. Biraz konsantrasyon problemi yaşayan bir takım olduklarını söyleyebiliriz. Sakaryaspor ise evinde Göztepe yenilgisiyle sallandı. Bu maçın skorunu biraz da iki teknik adamın yapacağı rotasyonlar belirleyecek. Ancak yine de Volkan Demirel ile Tuncay Şanlı'nın kupadaki mücadelesinde Hatayspor'u avantajlı görüyorum.

Haberin Devamı

Athletic Bilbao – Alaves: Maç Sonucu 1 (1.35 yerine 1.37)

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle & Canlı Sohbet” seçenekleri bulunan Athletic Bilbao – Alaves karşılaşmasında Misli editörü Sezer Kenar, Athletic Bilbao’nun yanında yer alıyor.

Misli Editörü Sezer Kenar’ın Yorumu

Bilbao, Bask derbisinde hata yapmayarak Sociedad’ı mağlup etmeyi başardı ve resmi maçlarda galibiyet serisini 5 maça çıkardı. Alaves de yeni yıla iyi bir başlangıç yaptı. Kupada tur atladıktan sonra Real Sociedad ve Sevilla deplasmanlarında iyi oynayıp 4 puan çıkardılar. Alaves için şanssız bir kura. Athletic Bilbao çok formda ve iyi oynuyor. Alaves’in kolay teslim olmayacağını düşünüyorum ancak Bilbao, 90 dakika sonunda turu alacaktır. Alternatifim ise 2.5 üst.

Birmingham – Hull City: Maç Sonucu 2 (2.61 yerine 2.66)

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan Birmingham – Hull City karşılaşmasında Misli yazarı Premier Lig Türkiye, Hull City galibiyetini öneriyor.

Misli Yazarı Premier Lig Türkiye’nin Yorumu

Birmingham yeni hocası ile hafta sonu çıktığı ilk lig maçında 1 puanı 90+5’te kurtardı ve biraz olsun morallendi. 7 maçtır kazanamıyorlar. Hull City de evinde çok kötü bir hakem yönetimi altında oynadığı Norwich City maçını 2-1 kaybetti Cuma gecesi. Turun ilk maçında Hull City beraberliği 87. dakikada bulduğu golle kurtarmıştı. O maçtan sonra kadroya Liverpool’dan kiralık gelen Brezilyalı kanat oyuncusu Fabio Carvalho dahil oldu. Ancak bu turun ilk maçında kadroda olmadığı için tekrar maçında da oynayamayacak. Liam Delap 3 ay yok, Aaron Connoly de Norwich City maçında sakatlandı. Forvet hattında veteran Billy Sharp başlayacak 11’de. Birmingham’ın yeni hocası eldeki oyuncuları görmek için rotasyon yapacak. Hull City deplasmanlarda iyi sonuçlar alıyor. Benim tahminin bu maçtan 90 dakika sonunda turla dönecekleri yönünde.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Süper Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

Haberin Devamı

Yazarlar