Milli Takım Mitroglou’da cevapsız arama krizi

Mitroglou’da cevapsız arama krizi

17.09.2019 - 12:33 | Son Güncellenme:

Kostas Mitroglou’nun değiştirdiği telefon numarasını federasyon yetkililerine bildirmemesinin, milli takım kadrosuyla ilgili kendisine bilgilendirmede bulunulmasında sıkıntıya yol açtığı ortaya çıktı.  

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Galatasaray’dan PSV Eindhoven’a giden Kostas Mitroglou ile ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. Yunan basınına göre 31 yaşındaki futbolcunun telefon numarasını değiştirmesi krize yol açtı.

Kadroyu bildireceklerdi, ulaşamadılar

Avrupa Şampiyonası elemelerinde futbolcu kadronun uzağında kaldı. Haziran’daki İtalya ve Ermenistan maçlarının ardından geçtiğimiz hafta Finlandiya ve Lichtenstein karşılaşmalarında da kadroya alınmayan futbolcuya, bu kadroların bilgilendirilmesi bağlamında telefon sıkıntısının etkili olduğu belirtildi.

Hoca cevapsız aramaya takıldı

Buna göre Kostas Mitroglou bir süre önce telefon numarasını değiştirdi. Ancak bu değişiklikle ilgili Yunanistan Futbol Federasyonu yetkililerini bilgilendirmedi.  Milli takım teknik direktörü Van Schip’in bu yüzden cevapsız aramalar neticesinde kendisine ulaşamadığı belirtildi.

Haberin Devamı

‘Gelmek istemedi çünkü oynamıyordu’

Öte yandan Hollandalı teknik adam da konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak Kostas Mitroglou’na ulaştıktan sonraki gelişmeleri de aktardı. Schip “Temmuz ayında kendisiyle konuştum. Gelmek istemedi çünkü o dönem Galatasaray’da oynamıyordu. Biraz fizik olarak güçlenmek, maçlarda 90 dakika sahaya çıkmak, ritmini bulmak ve ondan sonra takımın bir parçası olmak istedi” diye konuştu.

Mitroglou’da cevapsız arama krizi