Ankaragücü MKE Ankaragücü'nde 3 ayrılık birden! Resmen açıklandı

MKE Ankaragücü'nde 3 ayrılık birden! Resmen açıklandı

10.01.2023 - 20:02 | Son Güncellenme:

Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü, ayrılık açıklaması yaptı. Başkent ekibi, takımda forma giyen üç futbolcu ile yollarını ayırdığını açıkladı.

MKE Ankaragücünde 3 ayrılık birden Resmen açıklandı

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden MKE Ankaragücü, takımda forma giyen üç futbolcu ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Haberin Devamı

MKE Ankaragücü'nde, Abdullah Durak, Alperen Babacan ve Nurullah Aslan karşılıklı olarak yollar ayrıldı. MKE Ankaragücü'nün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verildi:

"Kulübümüz ile Abdullah Durak arasındaki sözleşmenin, karşılıklı anlaşılarak sona erdirilmesi konusunda mutabakata varılmıştır.Takımımızda kaptanlık görevi de yapan Abdullah Durak'a tüm emek ve hizmetleri için teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz."

"Kulübümüz ile Alperen Babacan arasındaki sözleşmenin, karşılıklı anlaşılarak sona erdirilmesi konusunda mutabakata varılmıştır. 2021 yılından itibaren formamızı terleten Alperen Babacan'a tüm emek ve hizmetleri için teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz."

Haberin Devamı

"Kulübümüz ile Nurullah Aslan arasındaki sözleşmenin, karşılıklı anlaşılarak sona erdirilmesi konusunda mutabakata varılmıştır.Nurullah Aslan'a tüm emek ve hizmetleri için teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz."