Fenerbahçe Montella'nın yardımcısı konuştu: Türkiye'de devam edebiliriz

Montella'nın yardımcısı konuştu: Türkiye'de devam edebiliriz

16.06.2023 - 14:36 | Son Güncellenme:

Türkiye Kupası zaferi sonrası Jorge Jesus ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de teknik direktör arayışları devam ederken sıcak bir gelişme yaşandı. İsmi sarı-lacivertli ekiple anılan Vincenzo Montella'nın yardımcısı dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Montellanın yardımcısı konuştu: Türkiyede devam edebiliriz

Süper Lig!'de şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Türkiye Kupası'ndan ise şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe, Jorge Jesus ile yollarını ayırmıştı. Sarı-lacivertli ekip, teknik direktör arayışlarına hız verirken sürpriz bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

İDDİALAR GÜNDEME GELDİ

Jorge Jesus'un ayrılığı sonrası Abdullah Avcı, Mircea Lucescu, Andrea Pirlo, Sergen Yalçın ve Vincenzo Montella ile anılan Fenerbahçe kurmaylarının, son olarak Adana Demirspor'u çalıştıran İtalyan teknik direktörle anlaştığı iddia edilmişti.

TRANSFER LİSTESİ ORTAYA ÇIKTI

Sarı-lacivertlilerin anlaşmaya vardığı tecrübeli çalıştırıcının, 3 yıldızı transfer listesine dahil ettiği iler sürülmüştü. İtalyan basınından Calciomercato, Vincenzo Montella'nın transfer listesindeki 3 oyuncuyu duyurdu.

48 yaşındaki teknik direktörün listesindeki ilk ismin Edin Dzeko olduğu belirtildi. 37 yaşındaki forvetin transferini Vincenzo Montella'nın çok istediği ifade edildi.

Vincenzo Montella'nın listesindeki diğer adayın Juan Cuadrado olduğu kaydedildi. Juventus ile sözleşmesi biten 35 yaşındaki kanat oyuncusunu, Vincenzo Montella'nın gelecek sezon kadrosunda görmek istediği aktarıldı.

Haberin Devamı

Montellanın yardımcısı konuştu: Türkiyede devam edebiliriz

ÜNLÜ GAZETECİLER DUYURDU

Dünyaca ünlü gazeteci Fabrizio Romano, Fenerbahçe'nin Montella ile anlaşmaya yakın olduğunu duyururken Gianluca Di Marzio ise, Fenerbahçe'nin yeni sezonda teknik direktörünün Adana Demirspor ile yollarını ayıran İtalyan çalıştırıcı Vincenzo Montella olacağını iddia etti.

YARDIMCISI KONUŞTU

Adı Fenerbahçe ile anılan Vincenzo Montella'nın ekibinde yer alan Massimo Crivellaro, İtalyan basınına yaptığı açıklamada gelecek planları hakkında konuştu.

Adana Demirspor'dan ayrılışları hakkında Crivellaro, "Adana Demirspor ile sözleşmemiz sona erdi ve devam etmeme niyetimizi bildirmiş olsak bile Gönlümüzü bu şehirde bırakıyoruz." sözlerini dile getirdi.

'TÜRKİYE'DE DEVAM EDEBİLİRİZ'

Montella'nın geleceği hakkında ise Crivellaro, "Şimdi ne olacağını bilmiyorum: İtalya'ya dönmek güzel olurdu ama somut bir şey yok. Türkiye'de başka bir kulüpte kalma ihtimalini de değerlendireceğiz. Elbette ki isteğim, Montella ile çalışmaya devam etmek." dedi.

Yazarlar