Galatasaray Mostafa Mohamed kararı! İşte bonservis teklifi

Mostafa Mohamed kararı! İşte bonservis teklifi

03.05.2023 - 09:29 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın sezon başında Fransız ekibi Nantes'a kiraladığı Mısırlı golcüsü Mostafa Mohamed konusunda sürpriz transfer gelişmesi yaşandı. Fransız ekibinin yapacağı bonservis teklifi belli oldu.

Mostafa Mohamed kararı İşte bonservis teklifi

Galatasaray'da sezon başında santrfor hattına Mauro Icardi ve Haris Seferovic'in dahil edilmesinin ardından Nantes'a kiralanan Mostafa Mohamed konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Haberin Devamı

Mostafa Mohamed bu sezon Nantes'ta 47 müsabakada forma şansı buldu. 25 yaşındaki santrfor bu karşılaşmalarda rakip fileleri 11 kez havalandırdı. Mostafa Mohamed takım arkadaşlarına 5 gol pası verdi.

SATIN ALMA OPSİYONU 5.75 MİLYON EURO
Fransız ekibi Nantes, 250 bin Euro'ya kiraladığı Mostafa Mohamed'in satın alma opsiyonunu 5 milyon 750 bin Euro karşılığında elinde bulunduruyor. Mohamed'in Galatasaray ile olan sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor.

TEKLİF 3.5 MİLYON EURO
Bu sezon kritik maçlarda kritik gollere imza atan 25 yaşındaki Mısırlı forvet için, Nantes'ın Galatasaray'a 3.5 milyon Euro'luk bir teklif yapacağı belirtiliyor.

Mostafa Mohamed'in güncel piyasa değeri 6 milyon euro. 25 yaşındaki santrfor, Mısır Milli Takımı'nda 25 maçta forma şansı buldu ve 6 gol üretti. Zamalek altyapısında yetişen Mostafa Mohamed daha önce kiralık olarak Tanta ve Gaish'te de forma giydi.

Haberin Devamı