İtalya Serie A Mourinho sonrası Roma'da flaş Cengiz Ünder kararı

Mourinho sonrası Roma'da flaş Cengiz Ünder kararı

05.05.2021 - 15:46 | Son Güncellenme:

Önümüzdeki sezon için Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile anlaşan Roma'da milli futbolcumuz Cengiz Ünder'in de takımdaki geleceği netleşmeye başladı. İtalyan basını Leicester City'de kiralık olarak forma giyen milli yıldızımızın Başkent ekibine geri döneceğini duyurdu.

Roma'da teknik direktörlük koltuğu için Jose Mourinho ile anlaşılmasının ardından milli futbolcu Cengiz Ünder'in İtalyan kulübündeki geleceği merak konusu.

Haberin Devamı

İtalya'nın önde gelen gazetesi La Gazzetta dello Sport'un haberine göre milli futbolcumuz, sezon sonu kiralık olarak oynadığı Leicester City'den Roma'ya geri dönecek. Cengiz'in Portekizli çalıştırıcının takımında önemli roller alması bekleniyor. Ayrıca Nicolo, Pellegrini ve Mkhitaryan'ın da Mourinho'nun kadroda tercih edeceği isimler olacağı belirtildi.

Kaleye takviye isteyebilir

Haberde 58 yaşındaki tecrübeli teknik adamın kaleye takviye yapabileceği vurgulanırken Wolves'ten Rui Patricio ile Olimpiakos'lu Jose Sa, ön plana çıkan futbolcular. Öte yandan Mourinho'nun Tottenham'dan eski öğrencileri Eric Dier ve Pierre Emile Hojbjerg'i takıma dahil edebileceği ileri sürüldü.

Yazarlar