Güreş Münir Recep Aktaş, Avrupa Şampiyonası'nda bronz madalya kazandı

Münir Recep Aktaş, Avrupa Şampiyonası'nda bronz madalya kazandı

29.03.2022 - 20:09 | Son Güncellenme:

Avrupa Güreş Şampiyonası'nda erkekler serbest stil 65 kiloda mücadele eden milli sporcu Münir Recep Aktaş, Moldovalı rakibi Maksim Sacultan'ı tuşla yenerek bronz madalya kazandı.

Avrupa Güreş Şampiyonası'nda bronz madalya kazanan Münir Recep Aktaş, "Elimizden geleni sonuna kadar vermeye çalışıyoruz. Bu sefer üçüncü oldum, ilk madalyam. İnşallah ilerleyen dönemlerde altın madalya röportajı vermek nasip olur" dedi.

Haberin Devamı

Avrupa Güreş Şampiyonası, erkekler serbest stil 65 kiloda Münir Recep Aktaş, Moldovalı rakibi Maksim Sacultan'ı 1 dakika 50 saniyede tuşla mağlup ederek bronz madalyanın sahibi oldu. Milli güreşçi, karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Şampiyonaya katılmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Aktaş, "Herkesin emeği üzerimizde çok var. Bizde 70 milyonu temsil etmek için elimizden geleni sonuna kadar vermeye çalışıyoruz. Bu sefer üçüncü oldum, ilk madalyam. İnşallah ilerleyen dönemlerde altın madalya röportajı vermek de nasip olur" ifadelerini kullandı.

Harry Kane: Premier Lig’in deplasman avcısı