Futbol Muslera'nın transfer dedikoduları artıyor ama Muslera'a net konuştu

Muslera'nın transfer dedikoduları artıyor ama Muslera'a net konuştu

16.01.2015 - 15:18 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Uruguaylı yıldızı Fernando Muslera, son dönemde hakkında çıkan transfer iddialarına yanıt verdi. Muslera için ilk iddia 28 yaşındaki Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'ya İngiltere devi Liverpool talip oldu.. Muslera için 15 milyon Euro'yu gözden çıkardı

Musleranın transfer dedikoduları artıyor ama Musleraa net konuştu

Sarı-kırmızılı takımın Alanya kampında basın mensuplarının karşısına çıkan Fernando Muslera'nın açıklamaları şöyle:

"ADAPTASYON SÜRECİ ÖNEMLİ"

"Öncelikle her hocanın stili farklıdır. İtalya'da farklı bir çalışma sistemi var. Orada 4 sene kaldım, adaptasyon süreci daha uzun sürebiliyor. Hamza Hamzaoğlu yerli ve takımın isteklerini daha iyi anlıyor. Bu nedenle adaptasyon süresi az oluyor. Bundan dolayı fark olduğunu düşünüyorum."

TARAFTARA TEŞEKKÜR

"Her takımın yaşayabileceği bir periyottan geçtik. Taraftarlara çok teşekkür ediyorum, bana destek oldular. Eski halimize dönmeyi başardık ve bu yüzden çok mutluyuz."

"CHEDJOU'NUN YERİNE HAKAN VE KORAY VAR"

"Aurelien Chedjou bizim için çok önemli bir oyuncu. Chedjou'nun yerine Hakan Balta var, Koray Günter var. Onun yerini doldurabilir miyiz bilmiyorum, ama elimizde oyuncular var.

"BURADA MUTLUYUM"
"Lazio'dan Galatasaray 'a geldiğimde gelişme gösteren bir ekibe geldim. Avrupa 'da sürekli olmak isteyen bir ekibiz. Her oyuncu büyük takımda oynamak ister ve ben de büyük bir kulüpteyim. Gelecek planlarım arasında burada olmak var. Bana direkt olarak gelen bir teklif veya kulüpten bu yönde bir bilgi gelmedi. Gazetelerde yazan transfer haberlerini dikkate almıyorum: Burada olmaktan mutluyum."

"JAMES'İ TEBRİK ETMEM GEREKİR"

"James Rodriguez'in golüne bakıldığında hak edilen bir goldü. Bu golden sonra tebriklerimi sunmam gerekiyor. O gol olmasa 0-0 devam ediyordu maç."

"OYUMU NEUER'E VERİRDİM"

" Altın Top ödülü için oyumu kesinlikle Manuel Neuer'e verirdim. Başka bir gezegenden gelmiş gibi oynuyor. Yaşımız aynı olsa bile ben iyi şeyleri kapmaya çalışırım. O yüzden oyumu Neuer'e veririm."

Ver Muslera'yı al Balotelli'yi

Uruguaylı file bekçisini çok isteyen Ingiliz kulübünün transferden sorumlu direktörü Ayre, önümüzdeki günlerde Istanbul'a gelecek ve takas için Cimbom'a resmi teklifte bulunacak.

28 yaşındaki Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'ya İngiltere devi Liverpool talip oldu.. Muslera için 15 milyon Euro'yu gözden çıkaran İngiltere'nin kırmızı beyazlı ekibi Liverpool, yakın bir zamanda Galatasaray'ın kapısını çalacak.

Bu sezon özellikle Selçuk İnan ile maç içerisinde yaşadığı sert ve agresif tavırlarla Galatasaray Yönetimi'nde de uyarılar alan kaleci Fernan Muslera'nın da bu transfere sıcak baktığı belirtildi.

Kadrosunda Mignolet ve Brad Jones dışında file bekçisi bulunmayan Liverpool, gelecek sezonda kaleci sıkıntısı yaşamamak için şimdiden arayış içine girdi. Eğer Galatasaray Kulübü'nün bu teklifi geri çevirmesi durumunda fiyat yükseltileceği gelen haberler arasında.. Yeni teklif ise 20 milyon Euro..

Sezon başında Galatasaray ile sözleşme uzatan 28 yaşındaki Uruguaylı kaleci Fernando Muslera, bu sezon 2 milyon 750 bin Euro alacak. Gelecek sezon 3 milyon 300 bin Euro, ondan sonraki sezonlarda da 3 milyon 550 bin Euro alacak olan Fernando Muslera, Bunun dışında da 15 ve 20 bin Euro arasında maç başı ücreti alacak. 4 sezonluk maliyeti ise yaklaşık 15 milyon Euro olacak Muslera'nın takımdan ayrılması durumunda bu para da kasada kalacak.

28 yaşındaki Uruguaylı kaleci Fernando Muslera Galatasaray forması ile bu sezon 22 maça çıkarken; Uruguay Milli Takımı ile de 20 maçta görev aldı.