FenerbahçeNani kurayı sevdi

Nani kurayı sevdi

26.02.2016 - 17:35 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin Portekizli oyuncu Luis Nani, UEFA Avrupa Ligi’ndeki Braga eşleşmesini FB TV’ye değerlendirdi.

Nani kurayı sevdi

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi’ndeki Braga eşleşmesini FB TV’ye değerlendiren Portekizli oyuncu Luis Nani, Braga’nın zor bir rakip olduğunu ama turu geçebileceklerini söyledi.

Haberin Devamı

Luis Nani: “İyi bir kura olduğunu düşünüyorum. Aslında Braga normalde çok zor bir takımdır, mücadeleci bir rakiptir ama eleyebileceğimizi bir takımı çektiğimizi düşünüyorum. Avrupa’da şu anda oynadığımız gibi oynarsak, aynı konsantrasyonla yolumuza devam edersek turu geçme şansımızın büyük olduğunu düşünüyordum. Braga İyi futbol oynayan bir takım, ön tarafta oynayan son derece hızlı oyuncuları var, tehlike yaratacak fazla sayıda oyuncusu olan bir takım ve rakibin dengesini gerçekten bozuyorlar. Aslında son dönemlerde çok fazla maçlarını izleyemedim ama istatistiklerini, aldıkları sonuçları takip ettim. Özellikle Avrupa’da aldığı sonuçlar bize gösteriyor ki gerçekten iyi bir performans sergiliyorla, son dönemde iyi oynuyorlar. Bunun bilincinde sahaya çıkmalıyız ve onların güçlü yanlarına iyi çalışmalıyız” diye konuştu.

KEŞFETYENİ
İki ünlü sevgiliden aşk dolu poz! Yeni saçları olay oldu
İki ünlü sevgiliden aşk dolu poz! Yeni saçları olay oldu

Cadde | 07.06.2025 - 08:44

Son dönemin en popüler oyuncularından Kubilay Aka, imaj değişikliğine gitti. Saçlarını pembeye boyayan Aka, sevgilisi Hafsanur Sancaktutan ile dudak dudağa bir fotoğrafını da sosyal medyada paylaştı.

Yazarlar