Fransa Ligue 1 Nantes'tan Mostafa Mohamed cevabı! 'Arzumuz onu takımda tutmak'

Nantes'tan Mostafa Mohamed cevabı! 'Arzumuz onu takımda tutmak'

25.01.2024 - 19:10 | Son Güncellenme:

Nantes Başkanı Waldemar Keita, Galatasaray'dan transfer ettikleri Mostafa Mohamed ile ilgili konuştu.

Nantestan Mostafa Mohamed cevabı Arzumuz onu takımda tutmak

Nantes'ın bonservisini Galatasaray'dan aldığı Mostafa Mohamed ile ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi. Nantes Başkanı Waldemar Keita, Mostafa Mohamed için teklifler almalarına rağmen takımdan ayrılmasına izin vermeyeceğini vurguladı.

Haberin Devamı

Mostafa Mohamed'in Afrika Uluslar Kupası'nda gösterdiği performansa dikkat çeken Waldemar Keita, "Mostafa Mohamed'in performansından dolayı çok mutluyum. Mısır Milli Takımı ile Afrika Uluslar Kupası'nda ikinci tura kalmayı başarması ve onun bu elemede belirleyici bir rol oynamasından dolayı mutluyum" ifadelerini kullandı.

Nantestan Mostafa Mohamed cevabı Arzumuz onu takımda tutmak

Mostafa Mohamed'in adaptasyon sürecini kısa sürede atlattığını belirten Waldemar Keita, "Mostafa Mohamed başlangıçta uyum sağlamakta bazı zorluklar yaşadı ama kısa sürede bunun üstesinden geldi. O zorlukların üstesinden gelebilecek iradeye sahip bir oyuncu" dedi.

"Mostafa Mohamed için teklif aldınız mı" sorusuna Nantes Başkanı şu cevabı verdi:

"Birçok şey var ama bu konu hakkında konuşmak istemiyoruz. Bizim arzumuz onun bizimle birlikte her düzeyde gelişmeye devam etmesi. Onun için teklifler alsam bile bunlara yanıt vermeyeceğim çünkü arzumuz onu takımda tutmak."

Haberin Devamı

Nantestan Mostafa Mohamed cevabı Arzumuz onu takımda tutmak

Mostafa Mohamed'in Paris Olimpiyatları'nda da davet almasını istediklerini dile getiren Waldemar Keita, "Mostafa Mohamed çok önemli bir oyuncu. Onu Mısır Milli Takımı'nda görmek çok önemli. Paris Olimpiyatları'nda Mısır Milli Takımı ile mücadele etmesi için davet alırsa mutlu olacağız ve bu özel bir şey olacak. Bu önemli bir olay ve umarım ülkesinin milli takımında yer alır" diye konuştu.

26 yaşındaki santrfor bu sezon Nantes'ta 15 maça çıktı ve 6 gol sevinci yaşadı. Nantes ile sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek Mostafa Mohamed'in güncel piyasa değeri 9 milyon euro.

Zamalek altyapısında futbola başlayan Mostafa Mohamed daha sonra El Dakhlia, Tanta SC, Gaish ve Galatasaray'da oynadı. Nantes, tecrübeli futbolcu için sezon başında Galatasaray'a 5 milyon 750 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Mısır Milli Takımı'nda 35 müsabakada oynayan Mostafa Mohamed, 10 kez rakip fileleri havalandırdı.

Yazarlar