Süper Lig Mostafa Mohamed geri dönüyor! Fransızlar duyurdu

Mostafa Mohamed geri dönüyor! Fransızlar duyurdu

22.02.2024 - 19:30 | Son Güncellenme:

Ligue 1 ekibi Nantes'ın sezon başında Galatasaray'dan bonservisini aldığı Mostafa Mohamed'le ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Mısırlı forvetin sezon sonunda Süper Lig devine imza atacağı aktarıldı.

Mostafa Mohamed geri dönüyor Fransızlar duyurdu

Galatasaray'ın eski futbolcusu Mostafa Mohamed ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Ligue 1 ekibi Nantes'ın sezon başında bonservisini aldığı Mostafa Mohamed'in Fransız ekibinden ayrılmak istediği aktarıldı.

Haberin Devamı

Mostafa Mohamed'in yeni adresinin yeniden Türkiye olabileceği belirtildi. Yıldız futbolcunun bonservisinin 10 milyon euronun üzerinde olduğu kaydedildi.

Mostafa Mohamed geri dönüyor Fransızlar duyurdu

Fransız basınında yer alan haberlere göe; Galatasaray'ın eski futbolcusu Mostafa Mohamed'in sezon sonunda Nantes'tan ayrılık kararı aldığı vurgulandı. Mısırlı futbolcunun eski takımı Galatasaray'ın yıldız oyuncu için yeniden devreye girebileceği belirtildi. Galatasaray'ın Mostafa Mohamed'i Mauro Icardi'nin yedeği olarak değerlendirebileceği kaydedildi.

26 yaşındaki santrfor bu sezon Nantes'ta 18 maça çıktı. Mostafa Mohamed bu müsabakalarda 7 gol attı ve 1 asist üretti. Mısırlı forvetin Ligue 1 ekibiyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Mostafa Mohamed'in güncel piyasa değeri 9 milyon euro.

Haberin Devamı

Mostafa Mohamed geri dönüyor Fransızlar duyurdu

Zamalek'te futbola başlayan Mostafa Mohamed daha sonra El Dakhlia, Tanta ve Gaish'e kiralandı. Mostafa Mohamed daha sonra 2020-2021 sezonunda kiralık olarak Galatasaray'da oynadı. Galatasaray, 2022-2023 sezonu başında Mostafa Mohamed'in bonsevisini 3 milyon 850 bin euro karşılığında aldı.

Mostafa Mohamed, 2022-2023 sezonunda 250 bin euro karşılığında Nantes'a kiralandı. Nantes, 2023-2024 sezonu başında 5 milyon 750 bin euroluk satın alma opsiyonunu kullandı ve Mostafa Mohamed'in bonservisini aldı.

26 yaşındaki santrfor, Mısır Milli Takımı'nda 37 karşılaşmada forma şansı buldu. Mostafa Mohamed bu müsabakalarda 12 kez rakip fileleri havalandırdı.

Yazarlar