İtalya Serie A Napoli'den Kim Min Jae için transfer kararı! Dünya devinden teklif

Napoli'den Kim Min Jae için transfer kararı! Dünya devinden teklif

24.09.2022 - 12:49 | Son Güncellenme:

Napoli'nin sezon başında Fenerbahçe'den 18 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattığı Kim min Jae, İtalya'da gösterdiği performansla dünya devlerinin dikkatini çekti.

Napoliden Kim Min Jae için transfer kararı Dünya devinden teklif

Napoli'nin Fenerbahçe'den 18 milyon Euro'ya transfer ettiği Güney Koreli savunmacı Kim Min Jae, İtalya'da gösterdiği performansla kısa sürede adından söz ettirdi. Güney Koreli yıldız için dünya devleri sıraya girerken Napoli transfer için kararını verdi. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

DÜNYA KUPASI SÖZLERİ

Fenerbahçe'den, İtalya Serie A ekibi Napoli'ye transfer olan Güney Koreli stoper Kim Min-Jae ülkesinin basınına özel bir röportaj verdi.

Güney Kore Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda yer alacak 25 yaşındaki futbolcu, "Herkes Dünya Kupası'nda oynamayı hayal ediyor. Ben ilk kez Dünya Kupası'nda oynayacağım ve bu nedenle biraz endişeliyim" dedi.

Napoliden Kim Min Jae için transfer kararı Dünya devinden teklif

"HERKES BANA ŞOK İYİ DAVRANDI"

Napoli'ye adaptasyonu hakkında konuşan Kim Min-Jae, "Hala öğrenmem ve geliştirmem gereken şeyler var. Teknik direktörün bana söylediği şeyleri tam olarak yapmaya çalıştım. Top bir lige adapte olmak zor ama koşulsuz olarak bunu sağlamam gerektiğini düşündüm. Ayak uyduramazsam, oynayamayacağımı düşündüm. Takım arkadaşlarım da bana yardım etti ve herkes bana çok iyi davrandı" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Şu ana kadar İtalya Serie A'da en çok zorlandığı rakip sorulan başarılı futbolcu, "Olivier Giroud. Kaliteli, güçlü ve saf bir santrfor. Ona karşı pozisyonunuzu korumalı ve 90 dakika onu marke etmeye odaklanmalısınız" diye konuştu.

Napoliden Kim Min Jae için transfer kararı Dünya devinden teklif

MİLAN'A GEÇİT VERMEDİ! MALDİNİ BİLE ŞAŞIRDI

İtalya Serie A'da Napoli'nin deplasmanda Milan'ı 2-1 mağlup ettiği mücadeleye Kim Min-Jae'nin 90+7. dakikada yaptığı mucizevi müdahale damgasını vurmuştu Kim'in müthiş hareketi sonrası İtalyan basını Maldini'nin görüntüsü yayınlarken efsane isim şaşkınlığını gizleyememişti.

MANCHESTER UNITED İDDİASI

Napoli'de gösterdiği inanılmaz performansla adından söz ettiren Kim Min Jae için Manchester United girişimlere başladı. İngiliz basınına yansıyan haberlere göre Manchester United'ın yanı sıra Tottenham da Kim min Jae'yi yakın takibe aldı. Kim Min Jae'nin menejaeri Tottenham iddialarını doğruladı. 

Napoliden Kim Min Jae için transfer kararı Dünya devinden teklif

NAPOLI'DEN TRANSFER KARARI

Calciomercato'da yer alan habere göre Napoli, Kim Min Jae'yi 2023 yaz transfer sezonu öncesinde bırakmayı düşünmüyor. Habere göre Kim Min Jae'nin sözleşmesinde yer alan 45 milyon Euroluk serbest kalma bedelinin 2023 yaz transfer sezonu itibariyle geçerli olacağı ve Napoli'nin de bu tarihten önce Kim Min Jae'nin satışına onay vermeyeceği aktarıldı.

Haberin Devamı

Napoliden Kim Min Jae için transfer kararı Dünya devinden teklif

Habere göre reddedilemeyecek teklifler olmadığı takdirde Napoli, Kim Min Jae'yi Temmuz 2023 yazından önce satmayacak.

Napoli formasıyla 6 Serie A 2 de Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında görev yapan Güney Koreli savunmacı bu süreçte 2 gol kaydetti. 

Yazarlar